/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -3
    bilirsiniz bu keltoş nerede padişah kızı var ali cengiz oyunu yapıp hepsini bir şekilde alır. yine bi gün çarşıda gezerken davul sesi dedim herhalde duyuru var bi bakayım. bizim padişah bi yarışma düzenliyormuş. kazanana da kızı aykızı verecekmiş. vay amk gideyim bari dedim.

    neyse yarışma başlayacak. ne kadar alim, büyücü falan varsa toplanmış en sonda da bizim kel. sen olmasan şaşardım amk.

    yarışma başladı bu keltoş herkesi tek tek eledi. tabii elenenler mefta. keloğlan finale kaldı. padişah da rahmetli hulusi kentmene benziyor bu arada. "eğer bu soruyu da bilirsen kızım senindir" dedi bizim kel ne heycanlı görseniz gibinle yeri del dese delecek o.ç.

    "beni 2 parmağınla baş aşağı edeceksin. bunu nasıl yaparsın?" keloğlanın zütü keli her yeri terledi. haha bilemeyecek dedim baktım birden havalara girdi gitti ay kızın elindeki aynayı aldı padişaha şekil yapıyor tepesinden tutuyor falan.

    padişah yanlış bildiğini biliyor ama ne yapayım amk ülkede en iyi bu var herhalde diyip gönülsüz bir şekilde "he" diyecekti ki atladım ortaya ve "kaşık" dedim. koskoca padişah bu cevap karşısında mutluluktan tutamadı kendini ağladı. aykız yanıyor resmen utanmasa orada gibime sarılacak. ahali beni omuzlara aldı ve krizmatik çok yaşa nidaları.

    sonuç olarak ülke keloğlan gibi azgın bir binten kurtuldu. şu an aykızı çatır çutur gibiyorum.
    ···
   tümünü göster