/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +209 -66
    lise 4 üniversite sınavına hazırlanıyorum ve hardcore matematik özürlüyüm sevmiyorum abi bu kodumun dersini sevemiyorum, matematik benim için 1. sınıfta babamın çarpım tablosunu oklavayla seve seve öğretmesiyle bitti.Bak yine sinerlendim lanet derse neyse dostlar anıma döneyim. Peder yaptığı hatanın farkında olmadan'seni matematik kursuna gönderelim özel bir kursa. Belki beynine 3 5 şey sokar özel üniversite derdine son veririz.'Tamam dedim fakat okuldaki öğretmeni istiyorum dedim buna cevabı olumlu oldu.

    Fiziki özelliklerini anlatıyorum beyler 5 sene önceki anımı anlattığım için çok detay hatırlamıyorum ama onun giydiği beyaz blüz altındaki o siyah südyeni unutamıyorum,ya beyaz tenli yeşil gözlü çakma sarışın ama orjinal olmasını gerektirmeyecek güzellikle havada karada bakıp kalacağınız cinsten numunelik bir melek düşünün.hah aynen o kardeşim burnu küçük olan işte o beim matematik öğretmenimdi.

    Sağlam bir şok yaşadım ne şoku lan erkek mi çıktı diyeceksiniz yok yok hayır. Hatun kürt.
    Varsa bu anımı dinleyecek panpalarım göreyim çoğunluğu tamamiyle anlatacağım 6 7 kişi olsa yeter bana maksat muhabbet ve paylaşım

    (Bu arada cümleten 23 nisanımız kutlu olsun ilkokulda yürüyüş yaptığımız o tatlı renkli günleri unutmadık unutmayacağız.)
    ···
   tümünü göster