/i/Tespit

  1. 1.
    +203 -27
    Türkiye'de son yıllarda aşırı derece artan çocuk ve kadın tacizleri / tecavüzleri / cinsel istismar vakaları vb. olayların sıklıkla yaşanması sizede şaşırtıcı gelmedi mi ? yada tuhaf gelmedi mi ?

    Öyle bir ülke düşünün ki , her gün onlarca kadına , çocuğa hatta bebeklere tecavüz ve cinsel istismar yapılıyor. Ve ilgili devlet makamları ise sadece olayları kınamakla yetiniyor veya ses çıkarmadan bir köşede izlemekle yetiniyor olayları.

    Uzun lafın kısası Türkiye'de şeriat getirilmek isteniliyor !
    Açıkça ifade ediyorum , sizi bilmem ama bazı tespitlerim var paylaşıyorum ;

    Yapılan vahşi ve hunharca taciz / tecavüz ve cinsel istismar olayları halk-vatandaş tarafından şiddetle lanetleniyor ve bu kişilerin idam edilmesini isteniliyor hatta idam geri gelsin isteniliyor. Bakın Cumhuriyet sisteminde idam yoktur. Geçen sene Özgecan olayından bilirsiniz herkes idam istedi ancak devlet hapise attı vahşi yaratığı . Sonra Türkiye'de buna benzer vakalar aşırı derece arttı ve her elini kolunu sallayan tecavüz, taciz vs. yapmaya başladı. Çünkü verilen ceza caydırıcı değildi. Hapise atmak onlar için bir ödül gibiydi adeta, 2 ay yatıp sonra dışarıya çıkacaklar ve yarım bıraktıkları işlerini devam edeceklerdi.

    Şimdi sorarım size bu yeni anayasa diye bize yutturmaya çalıştırdıkları şeyin içerisinde bu tacizcilerin veya aşağılık yaratıkları caydırıcı olarak Cumhuriyet sistemine uygun bir ceza hükmü var mı? veya anayasaya bu katiller için bir madde eklendi mi? YOK !

    Tamda istenilen dönüyor ülkede ; tacizciler fing atıyor çünkü ülke yöneticilerin işine yarıyor , milletin damarına basıyor. işler çığrığından çıktığında herkes idam diye sokaklarda dolanacak buda şeriat kavrdıbını uyandırıyor.

    Devlet istese bu olayları tek kalemle halleder. Bu tacizcilerin , çocuk katillerinin vs. hepsi ; 12 eylül darbesinde yapıldığı gibi ceza evlerinde askerler tarafından fotoğraflanarak hatta videolanarak bu tacizcileri işkence edecekler , aklınıza ne gelirse , jiletinden tut, aç bırakmaya kadar, sokak ortasında koşturmalar, sopalar vs. Tecavüze yeltenenler korkacak beyler ! , Bi bunları yapsınlar hele bakın Türkiye'de daha tecavüz haberi geliyor mu ...
    idam etmek bile bu tecavüzcülere ödül gibidir. Adam ölüp gidecek diye sevinir lan ! bi düşünün Allah aşkına bunları...
    ···
   tümünü göster