/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +12 -1
    solcu falan değilim de kardeşim yazdıkların liseli muhabbetleri. hele bir üniversiteye gir, siyasi tartışma ortamlarına katıl adam akıllı cevabını alırsın.
    ···
    1. 1.
      -3
      Aslında söylencek çok şey var,bu çok kısa oldu liseli muhabbeti diyebilirsin istediğin kadar panpa zoruma gitmez
      ···
    2. 2.
      +3 -3
      ne zoruna gidecek lan amk liselisi. mhpyi amerikanın kurduğunu bile bilmezsin, yarak kürek konuşursun tam bir embesilsin beyaz çorap giyip ayakkabıların üzerine basarak elinde tesbihle gezen bi avelsin sen değil mi?

      1950lerde yani soğuk savaş döneminde amerikanın nato ülkelerinde komünizmle mücadele amaçlı kurduğu bir takım yapılanmalar vardır. bunlara kontrgerilla denir. bunun türkiyedeki adı damhp dir. mehmet ali ağacaların, abdullah çatlıların, sedat pekerlerin partisidir mhp. eli kanlı bir terör örgütüdür mhp. pkknın yandan yemişi yani.

      sen de türkçü diye bunun peşine takılırsın. bu kadar gerizekalı bir gibimden haberi olmayan cahil cühela köylü gençlerin toplandığı ocak ortamıdır mhp. yemin ediyorum pkklı huur çocukları bile sizden daha kültürlü, daha çok okuyorlar. bu kafayla giderseniz askare, daha çok çinli diye uygur türkü döversiniz. amk avelleri ahahaha

      https://tr.wikipedia.org/wiki/Kontrgerilla
      ···
    3. 3.
      -1
      ithamlarına cevap olmasını umarak basliyim yazıma. ülkü ocaklarını cahil cüheyla olmakla suçlamışsın, muhtemelen ocağın önünden bile geçmemiş, ve diğer siyasi derneklerin içinde bulunmamış sın dır bile. NATO kontrgerilla bilmem ne bazı solcu-ulusalcı şeyler zırvalamışsın, bazı ülkücüler terörle ve komünistlikle mücadelede bu oyunlara gelmiş olabilirler ancak bu davanın haksızlıgını gostermez .amerikanın kurduğunu soylemissin, türkesin amerikan baglantilarini bul getir bana, gerçekten solcu olmaya hazirim
      ···
    4. 4.
      0
      ananı bacını gibeyim sus. ben solcuyum dedim mi sana dıbına koyduğumun cahili sus. ne gibim olursan ol bana ne amk gerizekalısı bana faydan var sanki. kafan çalışsa ülkücü olmazdın zaten.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster