/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -1
    Beyler alkollü ocak başı tarzı lüks bir mekanda müdürüm. Müşteri gibi takılıyorum bir masada. Vücut yapmış kendine çeki düzen vermiş az da olsa gideri olan bir elemanla taş gibi bir yavru geldi oturdu.
    Bunlar hayvan gibi yiyor anladım bir takluk olacağını. Hele eleman zenci yannanı bulmuş japon huur gibi yumuldukça yumulmuş. Komi çocuğu çağırdım yanıma bunlara amcık görmüş liseli gibi gözünü ayırmadan bak bir sıkıntı çıkmasın dedim yolladım.
    Elemanın adı Özgür olsun bu mal bağıra bağıra konuşuyor yok bana şundan getirin bunu soslayıp öyle getirindiye. Tabii günün organizasyon harcını bu elemandan çıkardık diye kaş göz ediyoruz şefle.
    Özgür denen eleman ben sigara alıyorum diye kalktı masadan gidiş o gidiş zaten yüzündeki bin gülüşünden çakmıştım olayı. Kız telefonu çıkardı saate baktı yüzü falan kızardı kaşınmaya başladı amk kaşarı, en son telefonu çıkardı elemanı falan aradı ama sonuç alamadı.
    Masaya baktım ve Özgür malının çantayı unuttuğunu gördüm ee tabi girişimci gözü bu binler beyin bedava attım hafızaya, Bir baktık kız kaçmaya çalışıyor bizim ebru diye garson bi kız var bu gitti yanına olayı öğrenince yanıma getirdi kızı, kızın adı ceren olsun,
    Hesabı ödemeyecekmisiniz falan diye sordum adisyonu hesabı istettim bu bulaşık falan birşeyler geveledi amk bulaşıkcıya günlük 50 tl ödüyoruz 3 saat iki çatal bıçakla oynayınca 165 tl hesabımı silecez diye çıkıştım buna ara birini gelip hesabı ödesin dedim telefonu çıkardı.
    bir iki kişiyi aradı hangi salak gelir öder ki zaten amk bu bana köpek yavrusu gibi melül melül bakmaya başladı, ver telefonu babanı anneni arayayım dedim bu olmaz falan dedi zütürdüm bunu odaya çatır çutur heryerinden gibtim en son elemanın çantasını gösterdim bu seninse öde diye hesabı alıp kızı gönderdim. Buda böyle bir anımdır.

    Özet : hem elemanı hem kızı gibip hesabı alıp yolladım.
    ···
   tümünü göster