/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +10 -1
    Merhaba beyler, dün gece banyomda başıma gelen berbat olayı anlatıyorum, toplanın.

    Bu gece benim kamyon devrilmiş, mecburen bi abdest alma operasyonu düzenlemem gerekiyordu. Saat gece 03:30 civarı. Gittim banyoya, duşakabinin camdan kapısını sıyırdım, sıyırmamla kafam kadar böceği görmem bir oldu.

    Amk benim de korktuğum tek canlı böceklerdir, yani büyük köpeklerden falan korkmam ama böceklerden oldum olası kaçarım, görmemle birlikte elim ayağım titredi amk, bi de cenabet olunca iyice korktum.

    Neyse düşündüm nasıl öldürürüm falan diye. Şimdi terlik vursam kesin öleceği belli değil, aradan kaçıp üstüme gelebilir dedim, ve kafasından aşağı suyu döktüm amk. Bu kaçmaya çalışıyor ama kaçamıyordu. Güle güle dedim girdim banyoya.

    Ağzıma burnuma su zütürürken birden ayağıma bişi değdi amk. Bi baktım benim böceğin ölüsü yüzüyor amk, korkudan bi bağırdım. Allahtan sesimi duyan olmadı. Sonra bunu göndermenin yollarından biri olarak üstüne ağırlık koymayı düşündüm ve üstüne tuvalet kağıdı koydum, suyu tuttum gitti. Rahat rahat abdestimi aldım ama yatağıma yattığımda bir türlü uyuyamadım, gözümü her kapattığımda aklıma o geliyordu. Sabaha kadar uyanık durdum, daha yeni yeni kendime geliyorum. Bu da böyle bi anımdır.

    Özet: Böceklerin dıbına koyim.
    ···
   tümünü göster