/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +58 -47
    EN EN SON DURUM:
    LEYLAM KALKTI BENi GÖRÜNCE ÇOK SEViNDi ÖZÜR DiLEDi GÖZLERiME UZUN UZUN BAKTI SEN BENiM EN SEVDiĞiMSiN DEYiP BANA SARILDI. DUA EDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN. SAÇMA SAPAN KONUŞANLARA DA ALLAH AKIL FiKiR VERSiN.

    ÜST EDiT: BURAYA KADARMIŞ :'( ULAN KIZ GELECEĞi Mi GÖRDÜ NE YAPTI BE GÖZLERiM KAN ÇANAĞINA DÖNDÜ LAN AĞLAMAKTAN :'( YATILI KALIYORUM AÇILACAĞIM Bi SiZ VARSINIZ AMK NAPAYIM.
    ss: http://c12.incisozluk.com.../11506/2/635162_o790c.jpg

    SON DURUM EDiT: BEYLER YAZIKLAR OLSUN LAN HiÇ YAKIŞTIRAMADIM SEVDiĞiM CiDDi CiDDi GiDiYOR SiZ GELMiŞ NELER DiYORSUNUZ NE DiYEYiM SAĞOLUN YiNE DE. LEYLAMIN YANINDAYIM ÇOK GÜÇSÜZ KALMIŞ HALA UYUYOR SEVDiĞiM. KRiZ GEÇiRMiŞ LAN KALP KRiZi AMK KiMSEM YOK SiZE AÇTIM DERDiMi DEDiKLERiNiZE BAKIN YAKIŞTI MI SiZiN GiBi ADAM GiBi ADAMLARA? BiR iKi ARKADAŞ SAĞOLSUN KONUŞTULAR TESELLi ETMEYE ÇALIŞTILAR. ULAN SABAHA KADAR GÖZÜME UYKU GiRMEDi SiZiN DEDiKLERiNiZE BAK AMK AYIP ULAN VALLA YAKIŞTIRAMADIM

    HER NEYSE BEYLER YANIMDA OLMAYA ÇALIŞANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN. LEYLA ŞiMDiLiK iYi AMA DAHA UYANMADI. ABLASI DA YANIMDA. SÜREKLi DERT ÇEKERiM HEP AĞLARIM SANMIŞ DA AYRILMAK iSTEMiŞ ULAN. VAR MI BU DEViRDE BÖYLE iNSAN BE. DAYANAMAMIŞ AMINA KOYUYM KÜÇÜCÜK YÜREĞi DAYANAMAMIŞ LAN :'( ALLAH KORUDU DUA EDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.

    HER NE OLURSA OLSUN SEVDiĞiNiZDEN EMiNSENiZ ASLA VAZGEÇMEYiN AMK. ONDAN ÇOK DA SEVSENiZ AZ DA SEVSENiZ SiZE BAKMASA DA NE OLURSA OLSUN SEVMEKTEN VAZGEÇMEYiN

    LEYLA BENiM MUTLU SONSUZUM..

    çok sevmiştim be. okuldan kaçar çalışır para kazanır ona hediye alırdım, sürprizler yapardım. ne hata yaptıysa onu affedecek bi sebep bulurdum. kör olmuştum beyler. yıkıldı dünyam. tek hayalim oydu. değer verdiğim tek insan oydu. meleğim derdim. gözlerinde tarif edemediğim bi şey vardı beni kendine çeken. ondan başkası olmaz olamaz derdim. yıktı gitti ama. varsın gitsin. o gülecekse razıyım. ama kötü olacaksa niye yaşayayımki ben? beyler ben onu kendi gözümden sakınırdım ya. :'( nerede hata yaptım? gözümün nuruydu beyler. ben onsuz naparım demiyorum. o bensiz ne yapar diyorum beyler :( ağlarsa dayanamam. yıkıldı dünyam. varsın o üzülmesin. onca derdime çareydi. onca yarama ilaçtı. onca gülüşüme araçtı. yakıştı mı asenam sana :( bir tebessümüne dünyaları elde etmiş gibi sevinirdim ne oldu da bunu bana yaptın :( çok sevdim de ondan mı oldu? sevmesem beklemezdim. sevmesem üzülmezdim. sevmesem acaba diye senin bir mesajını gözlemezdim. ben yine beklerim beklemesine de daha çok vurursun ondan korkarım.

    edit: beyler durum çok farklılaştı devdıbını okuyun yazdıklarımın :(

    ailenizden başkasını bu kadar sevmeyin beyler. sevin ama bu kadar sevmeyin. en güvendiğim en sevdiğim dediğiniz bir gün gelir yıkar gülüşlerinizi..

    SON EDiT: beyler sevdiğim yoğun bakımda yanına gidemiyorum :'( her ne kadar beni bırakmış da olsa en sevdiğimden vazgeçemem lan böyle bir durumda. dua etmekten başka bi şey gelmiyo elimden lan :( son bir kez o dünyalar güzelinin sesini duyabilseydim keşke lan :'( beyler dua eder misiniz Allah rızası için. olm o benim her şeyimdi lan :( Allah'ım sen koru onu. bana olmasa da ailesine bağışla yarabbi. :( beyler çok kötüyüm beklemekten başka çarem yok lan :(
    ss: http://c12.incisozluk.com.../11503/6/635076_o5bb3.jpg
    ···
   tümünü göster