/i/Tespit

  1. 1.
    +136 -6
    Namus beyindedir ne amk ya.Beynine sokuyum emi.100 tane erkeğin altına yatsın kız ondan ona atlasın sonra "vay efendim ben namusluyum amım kafam kadar genişledi ama namus beyindedir" desin.La bi gibtirin gidin kurban oluyum ya.
    ···
    1. 1.
      +6
      Guzel yorum suku
      ···
    2. 2.
      +5
      Şapka Çıkarılacak Yorum...
      ···
    3. 3.
      +4
      Güzel yorum
      ···
    4. 4.
      +4
      şapka da çıkarın, önünde de eğilin, ayakta da durun.
      tebrik.
      ···
    5. 5.
      +3
      Estağfrullah panpalar sagolun
      ···
    6. 6.
      +3
      Adamsın
      ···
    7. 7.
      +1 -1
      Okuyodum sırf şunun için hesap açtım. kardeş siz günde kim bilir kaç kızı altınıza/üstünüze ne gibimse alıyosunuz peki giden sadece kızın namusu mu? Tamam hıyarım var diyene tuzla koşsun demiyorum ama sırf aptal bi zarın düşünceleri bu kadar değiştirmesi rezillikten başka bişey değil.
      ···
      1. 1.
        0
        Önce şunu söyleyim altıma üstüme aldığım bi şey yok. Zarının patlak olması başkalarının altında inim inim inlediğini gösterir. Onun bunun altına yatan kadına nasıl güveniyim ben amk. Yarın bir gün çocuklarımın anası olacak. huur bildiğin dıbına koyum. Namus beyindedir masalını bi bırakın. Erkeğinde huursu vardır.O da doğru ona lafım yok.
        ···
      2. 2.
        +1
        Burda böyle dersiniz sevgiliniz versin diye yapmadığınız maymunluk kalmaz. Okuyoruz her gün buralarda. Bi kadına güvenmeniz o kadının daha önce sevişip sevişmemesinden geçiyosa güvenmeyin. Peki zar olmasa ne yapacaktınız? siz milli oluşunuzu kutlarken içmelere giderken şurda kadınlara yaptığınız muammeleye bak. Yazık
        ···
      3. diğerleri 0
    8. 8.
      0
      Panpa namus beyindedir sözü doğru evvela bi kız evlenmeyi düşündüğü adama verir ota taka vermez zaten öyle yapan kız da beyinsizdir amk velhasıl kelam namus beyindedir ama herkesin altına yatıp beynin varlığını savunmak muallaktadır
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster