/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +29 -1
    Panpalar nusaybin de görev yapan Ast subay bi panpanızım size bu saatte içimi dökmemin tek sebebi iki gün önce gördüğüm rüya. Rüya şu şekil de...

    Dağlık bi alan da üniformayla yürüyorum ama hava çok sıcak sürekli kuytu köşeye bakıyorum birilerini arıyorum sanki sonra biraz daha yürüyorum 2 sene önce şehit düşen okul arkadaşım karşım da beliriyo ama nasıl tatlı yüzü o kadar güzel ki yeni doğmuş bebek gibi ağlıyorum tam ona sarılcak ken kafasını hafif kaldırarak tepeye bakıyo hemen ardın dan bende o tepeye bakıyorum ve gördüğüm manzara inanılmaz bütün şehit arkadaşlarım bana bakıyo yüzlerinde tebessümü unutamıyorum tam onlara koşacak ken rüyam bitiyo.
    işte beyler bu rüyayı görmek herkese nasip olmaz zaten her gün etrafımız da mermi patlıyo. Sizlere bunları yazmamın sebebi eğer bi gün bi kahpe kurşun bana isabet ederse size bi not bırakmak istedim.

    Neşeliyken derdini dinleyip beni hüzünlendiren, mutsuzken yüzümü güldüren inci yazarı panpalarım hepinizi çok seviyorum lan. Sizlerle yıllarım geçti neler görüp geçirdik şu sözlükte hep beraber sizlere o kadar alıştım ki operasyon arası bile giriyorum buraya. Belki birbirimizi hiç görmüycez hiç kol kola giremiycez ama ben sizleri öz kardeşim gibi sevdim. Yaptığımız medya ziyaretleri, oluşturduğumuz yeni akımlar, yaptığımız yardımlar hepsi gözlerimin önün de hala keşke fırsat olsaydı da hepinizi yüz yüze göre bilseydim ama olmadı işte. Askeri okula girdiğim yıllar da hep aile özlemi çektim uzaktaydılar bana,ne zaman kız arkadaşımı düşünüp sessiz bü köşede ağlasam sizin yanınıza gelirdim hemen çün ki siz bana hep yakındınız bu ortam içimi ısıtırdı kısacası hepinizi çok ama çok seviyorum panpalarım, kardeşlerim eğer bana bişey olursa ismim. Oktay haberler de görürseniz bu sözlükten di dersiniz. Eğer aranız dan ayrılırsam istanbulda ki cenazeme hepinizi bekliyorum tabutumu görürseniz orada hepinizi çok seven bi adam yatıyo olucak.Şuan gözlerim doldu hepiniz Allaha emanet olun. Mardin/Nusaybin.
    ···
   tümünü göster