/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    Ned reyiz üzülmesin diye verdim kurdu jun snowa. Sonra bindik yine atlara tırıs tırıs gidiyoruz. Bu arada dikkat çekmişim herhalde tesbihi istedi Ned reyiz, attım ona. Baktı baktı, güzelmiş bu bende kalsın dedi. Bende tabi yaranacam ya bıraktım kalsın, Vardık kışyarına, günler içerek ve geneleve giderek geçiyor.
    Ned reyiz unutmamış yaptığım iyiliği çağırdı beni, subay yaptı beni, sonra da salak saçma sakallı bir amcanın yanına verdi. Adam tutuşturdu kılıcı elime illa alıştırma yapacaksın diye. Bende dedim hacı benim bir felsefem var, savaşma seviş... Bu tabi züt züt bakıyor bana, ne diyon la sen dedi... Dedim bende güç kuvvet yok hacı, varsa yoksa belime kuvvet ben belimin kuvveti ile demir tahta da otururum yedi cihanı da alırım... Bu tabi iyice kızdı bana, gibtir git şu kılıcı bir yerine sokmadan diye kovaladı beni. Bende geçtim yine kerhaneye hem içiyom hemde gibişiyom.
    Ertesi gün bir kafile geldi amk sanki ülkeye suriyeliler göç ediyor. Dedim reyiz bu ne, kral gelmiş amk haberimiz yok. Reyiz haber verseydin bir saçı sakalı şekle sokar öyle çıkardık karşısına falan dedim ama yok kralı görünce bu züt oğlan bizi unuttu. Diyor kilo mu aldın sen falan, kral lan karşındaki öyle denir mi. yok amk buna iyi eğitim verememişler, zaten belli yoksa neden kaçsın ki gondordan. neyseki kralın yanında gelen kraliçeyi görünce iyice bir zevke geldim dedim ben bu karıyı gibmeliyim. yok böyle bir şey, tatlı tatlı bakan bir yılan sarışın, beyaz tenli birde giyinmiş güzel güzel. oh dedim bunlar gidene kadar para cepte, malzeme çıktı bize hadi sabun bulayım da bir asılayım.
    Bunlar yemeğe geçtiler tabi, bende kerhaneye geri döndüm baktım ortalıkta karı kız yok, sordum kerhanecibaşına nerde diye kızlar. bu kraliçenin bir kardeşi varmış, yedi düveli giben cüce diye, hepsi onun yanındaymış. hay amk dedim, çıktım geri sigara yakıcam yer yok. geçen gün keşfettiğim yeraltındaki mahzene indim, bir yığın heykel falan vardı, orda içiyorum yine. Ses gelmeye başladı, baktım kral ve Ned geliyor, dedim şimdi bunlar görmesin beni burda ayıp olur. Saklandım oraya ama yok amk kral diyor bura niye duman altı diye. Ned reyiz anladı tabi, koskoca kalede benden başka tüttüren yok, bağırıyor da bağırıyor. Çıktım bende ortaya hayırdır reyiz dedim, ne oldu niye bağırıyorsun. ne yapıyorsun sen burda diye soruyor bana, dedim yüzük buldum bir tane de ona bakıyordum. Tabi aç gözlü bin aldı eldimden yüzüğü ve kovdu beni ordan, bir de diyor ki bir daha burada sigara içersen feriştahını giberim.
    iş başa düştü yine başka yer bulmak lazım artık diye dolanmaya çıktım. gezerken surların dışında kuleyi gördüm baktım nöbetçi falan yok, bir etrafı kolacan edeyim belki burda içerim bundan sonra diye çıktım yukarı.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster