/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +1
    Sordum buna beni nasıl buldunuz falan diye, diyor ki seni ejderhanın midesinden çıkardık falan. Ne diyon olum sen ne ejderhası la dedim, bu tutturmuş işte ejderha da ejderha. Koskoca adam olmasa yapıştıracam iki tane aklı başına gelsin de işte kocaman adam. Dedim zütür beni ejderhaya... Tamam yarın gideriz zaten kaçak adam yakalamış bizim devriyeler, onların kelleyi alacağız dedi.
    iyi dedim, yarın haber verirsiniz. Döndük geri kaleye ama etrafa bak amk her yer yeşillik, orman... Bunlar sofra kurdurmuşlar bende reyizin yanına oturdum misafir olarak. Ortam muhteşem, sürekli içki içiyorum içtikce ortam güzelleşiyor. Amk dedim bir bizim etin suyunu sıkalım gelelim, tuvaleti arıyorum yok... Sonra sordum birine, bulduğumuz yere yapıyoruz hacı dedi. Olmaz lan derken falan daha fazla tutamayıp, samanlığın bir köşesine bıraktık kokumuzu.
    Döndüm geri gittim yanlarına bunlar diyor biz yatacağız, tamam dedim ben bir hava alıp geçerim odaya. Çıktım dışarı, çıkardım sigara yaktım, tüttürüyorum. O sırada ne göreyim, bizim çocukların korucusu yanında afet bir hatun gidiyorlar bir yere, aha bana eğlence çıktı deyip peşlerinden koştum. Bunlar girdi bir eve, kocaman ev kapısı da açık daldım peşlerinden oh dünya bana güzel amk düştüm mü geneleve. Hemen bir rus istedim, rus yok dediler; gözüm dönmüş tabi amk dedim bana en güzelini getir ben boromir reyizin misafiriyim diye... Getirdiler bir tane, bir içim su amk; bütün gece pompa pompa arada zevk sigarası ile geç bir saatte uyuyakaldım. Sabah biri dürtüklüyor, ne var la pekekent dedim. Dedi Ned efendi çağıyor yola çıkacakmışız, gibtir lan dedim bir açtım gözlerimi daha karanlık... Söyle reyize siz yola çıkın ben sizi yakalarım desem de bin tuttu ensemden indirdi beni aşağı...
    ···
   tümünü göster