/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +1
    Olaylar 5 sene önce başladı beyler...
    yaz tatilininde gene öküz gibi uyumuş öğlene doğru kalkmıştım kahvaltımı etmiş ve bizimkilerden gizli sigara içmek için yer arıyordum. tam o sırada babam çağırdı gel lan buraya diye, gittim yanına büyüğümüze saygı tabi, el pençe divan duruyorum karşısında. amcan mektup yollamış seni yanına istiyor, beygir gibi yatıyorsun zaten git yanına da bir taka yararsın belki dedi.
    babanın sözüne karşı çıkılır mı, yok olmaz bile diyemeden çantam hazırlanmış beni bekliyordu kapıda. neyse dedim en azından kaçak kaçak sigara içecek yer aramam gider bağda bostanda içerim sigaramı kimse çakmaz diye bende haydi eyvallah deyip geri çıktım evden.
    otobüsle önce istanbula kadar yol çektim oradan da havaalanına geçtim ve uçağa bindim. uçak dediğime bakmayın devasa bir şey askeri uçak sanki amk. uçakta da fazla adam yok, neyse buldum birisini sordum gardaş bu uçak nereye gider diye. kışyarı denilen bir yer varmış oradan geçecek miş, o ne biçim yer la haritada göster dedim. adam giblemeden döndü gitti.

    Canım sıkılmış zaten, bir de trip çekemem deyip, bir sigara yaktım. püfür püfür esiyor zaten uçağın pervanelerinden, derken pekekentin teki geldi, nerdesin sen bin şu uçağa hemen zaten geç kalmışız diye böğürmeye başladı. içimden sabır çekiyorum ne taklara girdik diye. atladık uçağa, havalandık bir güzel. bekliyorum iki hostes gelse de biraz sarksam diye. yok amk her taraf saplı kaynıyor. sonra uyuyakalmışım.

    sert bir ses ile uyandım, her tarafta alarm ötüyor, kaptan pilot salavat getiriyor falan. ne oluyoruz demeden yere çakıldık. bayılmışım o sırada.

    burnuma gelen kötü kokular ile uyandım, amk biri burnuma soğan tutuyor. elimin tersi ile ittim ne tak yiyonuz oglum siz diye de bağırıyorum. adamı görsen papaz kılıklık bir şey bir de harlem zencisi gibi yarım metre zincir takmış dayı.
    Dayı dedim yaşından başından utan, saçlarına ka düşmüş hala moda peşindesin, ne o öyle zincirler falan.
    amca kafamı yokluyo kafamda zedelenme mi var diye. Orama burama dokunmaya başayınca da kızdım. Prostat muaynesini yaptırdım amca ben sıkıntı yokmuş elleme daha fazla dedim. Bu da tamam kalk lan eşek sıpası, bir takun yok işte dedi. Kışyarının korucusu seni görmek istiyor, hadi tıpış tıpış yol al lan diye bana yol verdi.
    ···
   tümünü göster