/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    +9
    Öncelikle tarafımızı belli ederek başlayalım:
    https://emregulkan.files....om/2013/07/ataturk-11.jpg

    panpa marx öldü öleli işçiler birleşemedi be. Çok ütopik bir şey istiyorsun, Tunceli/Ovacık'a git, sana en güzelinden sosyalizm verelim onunla yetin. yok be sosyalizmle yetinemem dersen seni Küba'ya da postalayabiliriz. Bir ara herhangi bir Ülkü Ocağına uğra, derdini anlat. Senin ağabeylerini eşek cennetine postalıyanlar seni de bir tur postalarlar herhalde.

    Türk Milletinin genç beyinleri, sözüm sizedir. Bunun gibi acınası mahluklara kanmayın. Komünizm halkın kendi kendini yönettiği bir rejimden çok tek partili totaliter bir rejimdir. Mülk araçları da devlete ait olduğu için işçilerin tamamı devlete bağlıdır ve yine mülk araçları devlete bağlı olduğu için; devleti yöneten (bürokrat) kesimle, işçilerin arasında sınıf farkı ortaya çıkmaktadır. Sınıflar arası mücadele felsefesi hiçbir zaman çözüm değildir. SSCB özgür bir ülke de değildi. SSCB vatandaşları, hükümetten izin almadan yurtdışına çıkamıyorlardı. 90'ların başında SSCB yıkılırken yaşanan toplumsal çöküntüden hiç bahsetmiyorum bile. Siz siz olun bu erm.ni döllerine kanmayın.

    AtaTürk'ün verdiği ibretlik ayarı da hatırlatmanın yeri geldi: http://blog.milliyet.com....cevap/Blog/?BlogNo=200704

    Bu da senin zütüne girsin:
    http://cdn.haber10.com/up...8_bysakvtiiaadhijjpg.jpeg
    ···
    1. 1.
      -4
      Delikanlı Kemalist, Milliyetçi genci türedi.

      Tamam özelden adresini at Ütopya'yı sana bizzat göstericem.

      Atatürk, kanla alınan memleketi izmir iktisat Kongresi'nde mürekkeple vermiştir. Siyasal olarak kazanıp ekonomik olarak yenildik.Şuanda bu arkadaşın giydiği donun sahibi bile bir burjuva.Çok bakmayın siz böyle halka seslenmeye çalışmasına bir cümle kuramayacak düzeyde Türkçesi vardır.

      Neyse.Ülke ekonomik planlarla yönetilir.Ülkeyi ayakta tutan sosyal düzeyleri düzenlemektir, teorilerdir sayfalarca tuğla kadar kitaplardır.Ülkeleri ayakta tutan verdikleri ayar olmazdır. Yani kısacası daha ekonomik planı bile olmayan Jakoben binlerinden başka bir şey değilsiniz. Yarım kalmış tezin bin evlatlarısınız.

      Gram Türk geni kalmamış insanlar Türklükten bahseder olmuş.

      Yazık...
      ···
    2. 2.
      +1
      Öncelikle AtaTürk kanla alınan memleketi hiçbir kongrede mürekkeple vermemiştir. Siyasal olarak da kazandık ekonomik olarak da. Gerek Köy Enstütüleri gerek 5 yıllık sanayi planlamaları olsun dönemine göre fazlasıyla yeterlidir. şunu da belirtmek isterim donumu pazardaki emekçi abiden aldım. Onun da sahibi bir burjuva diyecek kadar delirmemişsindir umarım.

      Ülke ekonomik planlarla yönetilir.Ülkeyi ayakta tutan sosyal düzeyleri düzenlemektir, teorilerdir sayfalarca tuğla kadar kitaplardır. demişsin, buraya kadar hemfikirim. Ancak korkudan halkını satıp, baş düşmanı sn.Führer'le saldırmazlık antlaşması imzalayan liderinin böylesine bir ayarı olmaması nedeniyle, AtaTürk'ü kıskanmanı anlayabiliyorum. Kaldı ki SSCB'de bile resmi ayrımı yaratan, Brejnev'in zütünü yalayacağıma, sirkanın yağlı saçlarını ellerim daha iyi. Ayrıca Jakoben dediğin cenabeti kafama takmayacak kadar Türklük şuurum yüksektir. Hatta yeri geldiğinde de AtaTürk'ün Batı özentisi inkılaplarını da eleştiririm.

      Türklük için genlikten çok, milliyetçilik şuuru gerekir. Bu da yabancı kaynaklı fikirlerin tamdıbını reddetme şuurudur. Senin gibi moskof köpekliği rolüne bürünmek demek değildir.

      Özelden adrese ne gerek var, haftaya perşembe Aydın/Nazilli/Turan Mahallesinde ol. Yalnız, abilerini de çağırmayı unutma. Sana özel tarife uygulayacağım.
      ···
   tümünü göster