/i/Tespit

  1. 1.
    +13 -5
    Canim kardeşim benim teori o manada teori değil yer çekimide bir teoridir gözünüzü seveyim yapmayin. Evrim tahmin değil kanıta dayalıdır.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      canım kardeşim benim teori henüz kanıtlanamamış bilimsel önermeler anldıbına gelmektedir. sen daha teorinin ne demek olduğunu bilmeden geliyorsun burada saçmalıyorsun. yer çekimi kanunu diye bir şey duymadın mı? yer çekimi bilimsel bir kanundur yani kanıtlanmıştır. ancak evrim teoridir kanıtlanmamıştır. kanıtlansaydı evrim kanunu gibi bir şey olurdu anlatabiliyor muyum? gözünüzü seveyim yapmayın.
      lan karşıma bir tane bilimden çakan akıllı adam gelmedi ya. teorinin ne demek olduğunu bilmeyen, yer çekimine teori diyen adamlar akıl vermeye çalışıyor yazık. evrensel kütle çekim yasasını da mı duymadın? ısaac newton falan? ayıp yani.
      ···
    2. 2.
      +2
      :( üzgünüm kardeş çok fazla billy shawna maruz kalmışsın
      ···
      1. 1.
        +2 -2
        ne dediğini anlamıyorum. yer çekimine teori diyen biriyle de daha fazla konuşmak istemiyorum, üzdüysem özür dilerim.
        ···
      2. 2.
        +3 -1
        Teori: Bilimsel araştırmaların sonucunda elde edilen bilgiler. Genel bir tanımlama ile olaylar arasında keşfedilmiş ve doğruluğu sınanmış ilişkilerin genel modeller içinde toplanması biçiminde ifade edilebilir. Amk salagi illa boyle rencide mi edelim laf anla biraz
        ···
    3. 3.
      +1
      teori: henüz kanıtlanamamış bilimsel önermeler anldıbına gelmektedir. hipotezlerin deney ve gözlemlerle birlikte desteklenmesi halidir.

      sen bence kendini rezil ediyorsun uğraşma. sen yer çekimine teori dedin mi demedin mi? aha yukarıda yazıyor işte. yer çekimi bir yasadır ancak sen teori demişsin, sıçmışsın. yer çekiminin yasa olduğunu bilmeyen biriyle münakaşa edemeyeceğim, lütfen biraz bilimsel makaleler falan okuyun, araştırmalar yapın da öyle gelin. konuya hakim birileri ile konuşmak istiyorum, uzatmanın manası yok.
      ···
    4. 4.
      +1
      Isaac newtonun zamanında böyle bi seçenek yoktu en azından ateizmi seçmek için gerekli bilgi yoktu. şimdi yaşayıpda inançlı biri olsa ateistler için sıkıntı.
      ···
    5. 5.
      0
      Lisede öğrendiğin tanımlarla burda tartışma açma http://onedio.com/haber/e...li-14-yanlis-bilgi-386330 bak anlayacağın dilden resimli resimli en son okuduğu kitap cin ali olan adamlar tartışmasın burda
      ···
    6. 6.
      0
      Tanrı ne kadar gerçekse evrimde o kadar gerçektir
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster