/i/Tespit

  1. 1.
    +22 -6
    türkçe rap dediğin kanımca toplasan dinlenilebilir üretkenliğe sahip olan maksimum 50 kişi sayılabilir geri kalanı çöp. şurada sıralasak 4 5 grup 20 30 bireysel iş yapan adam sayabiliriz.

    Türkçe rap sevmiyorum değil seviyorum ama dinledikçe tiksinmeme sebep olan durumlar gördüm.

    en gerizekalıca geleni ve soğumama etkisi olansa beta vs flowart dissleşmesi danışıklı dövüş olduğuna dair bi çok iddia dinledim diyebilirim. benim için hadi beni gibtiret Rap müzik için rezalet bi durum.

    edit 1 : Zira liselilerin bilmediği çok güzel adamlar bu işlerden elini ayağını çekti çünkü ortamda huurydu bu yüzdende ortam piyancı gibi gavat huur çocuklarına kaldı. en basit örnek Karaçalı hiphoplife isimli sitenin müziği yanlış şekilde kanalize etmesinden dolayı müziği bırakmıştır.
    ulaş bi albümü sitesinde yayınlamak amacı ile albüm başına 400 tl fiyat çekince site doğal olarak parası olan gibko rapçilerden geçilmemekte popüleriteye ulaşmış olan diğerleriyse bi Saian bi Şehinşah onlar bu gibko site için sadece 1000 tık fazla gelsin mantığıyla daha çok reklam için kullanılmakta.

    edit2: gelişiyor adı altında tak yoluna gitmeye devam eden bi kültür var %5 gelişme gösteriyorsa %100 yayılma ve yüzeyselleşme gösteriyor sınırlı sayıda insan geçmişi yabancı arşivleri hiphop un temelinden haberdar.
    ···
    1. 1.
      +3
      Nerde, Kayra,Raziel Nisroc be
      ···
    2. 2.
      0
      Raziel çok güzel bi adam sohbet etme imkanı bulabildiğim adamlardan bitanesi o bile bu müzikten soğuduysa daha ne diyim amk en son elektronik müzik yapmaya başladı bi kaç projesini dinledim misler gibi beyler olurda bi albüm falan yaparsa başka başlıklarda buluşuruz. Şimdilik hoşçakalın.
      ···
    3. 3.
      0
      ben dinleyici olarak bunları umursamıyorum 2.000 3.000 izlenmesi olan süper rap parçaları var yabancı önemli olan güzeli bulmak
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster