/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +838 -58
    Olaylar dün oldu beyler. Dün sabah saat 9 suları muhasebe bürosunu açtım. muhasebecilerin gelmesine yaklaşık daha 30 dk falan var. neyse bi kız geldi bizim mükellefin kızı ama baya zenginler yani biliyom. Ara sıra uğrardı fatura falan getirirdi. geçen hafta perşembe günü gelmişti yine. faturaları bırakıp gitmiş. Bizim muhasebeciler baya dalga geçti benimle. lan kasaphayri kız seni yiyecekmiş gibi baktı falan dediler iplemedim.

    Dün milleti beklerken kız geldi yine. Sabah sabah derdine ne olduysa artık.

    Kız (K) Ben (B)

    K: Günaydınnn *

    B: Günaydın buyrun

    K: Bülent abiye bakmıştım. (Muhasebeci)

    B: Daha gelmediler bi 30 dk sonra gelin.

    K: Burda beklesem olmaz mı ya kim gidecek şimdi dükkana.

    B: Tabi mutfakta bekleyin siz.

    Beklemeye başladı. Birden ketıla su koysam çay yapsam olur mu? dedi. Bende tabi koyabilirsiniz dedim mesafeli bi sesle.
    Şekeri bulamıyorum dedi bi 5 dakika sonra. Gittim üst dolaptan almaya uzanırken belimden sarıldı. Boynumdan öpmeye başladı. Bi an duraksadım olanları çözmeye çalışıyorum afalladım. 5 sn sonra ittim kendimden kızı. Nabıyosun sen Lütfen burdan çıkarmısınız dedim. kız ben seninle olmak istiyorum daha adını bile bilmiyorum ama olsun sen ol yeter ki dedi. bunu kolundan tuttum dışarıya attım birşey demeden. en kötü yanı ise kızın kapalı olmasıydı. öyle dar falanda giyinmemişti. edebiyle adabıyla giyinmiş. öyle türbanlı kekolar gibi değil. Olanları muhasebecilere anlattım kameradan izledik olanları güldüler falan bu gün elimdeki kayıtlarla kıza dava açacam. mali müşavirin avukatını ayarladık.

    Eğer aynı şeyi ben yapsaydım emin olun yaşadığım bu şehirde yaşatmazlardı barındırmazlardı.

    Edit: Haberlere falan çıkarsak hiç şaşmayın beyler çok ciddiyim. ben size kasaphayriiidiye bağıracam anlarsınız zaten

    Edit2: Beyler avukata gittim. Durumu izah ettim. Bu gibi şehirde fazla iplenmezmiş takmazlarmış bu durumu öyle dedi. Ben sonuna kadar gitmek istiyorum dedim. yarın gel bi dilekçe verelim dedi. Yarın olsun dilekçeyi verecem. caps almaya çalışacam sizin için beklemede kalın

    Edit3: beyler dilekceyi verdim hayirli ugurlu olsun. Bakalim sonumuz ne olacak. seviyorum sizi
    ···
   tümünü göster