/i/İnanç

İnanç
  1. 51.
    +3 -1
    Tevbe 5 i yazıyorsun da neden 4 ve 6 yı yazmıyorsun? işine mi gelmiyor yoksa?

    Tevbe 5 : O haram aylar çıktığında artık müşrikleri, kendilerini bulduğunuz yerde öldürün. Yakalayın onları, kuşatın onları, tüm geçit noktalarını tıkayın onların."

    Tevbe 4: "Antlaşma yapmış olduğunuz müşriklerden size karşı bir ekgiblik sergilemeyen ve aleyhinizde başka birine yardım etmeyenler müstesnadır. Artık, onlara verdiğiniz sözü belirlenen süreye kadar tam bir şekilde koruyun. Şu bir gerçek ki Allah, sakınanları sever.

    Tevbe 5: "Eğer müşriklerden biri senden güvence dilerse/senin yakınına gelmek, sana komşu olmak isterse, ona güvence ver/onun yakınlaşma isteğini kabul et ki, Allah'ın keldıbını dinleyebilsin. Sonra da onu, güvenli gördüğü yere kadar zütür. Böyle yapmanın gerekçesi şudur: Bunlar bilmeyen bir topluluktur."

    aradan işinize geleni alıp söz de din kötülüyorsunuz
    yarım yamalak okuyup aptal aptal konuşuyorsunuz lafa gelince zekisiniz değil mi dıbına koyduklarım
    ···
    1. 1.
      0
      lan gerizekalı tevbe suresi 4 ve 5 ide anlattım zaten

      ayrıca gayet normal bir şey haram aylar dediği müddet verilen ilk 4 ay, bu ilk 4 aydan sonra hala savaşa devam ederlerse tabii ki öldürülürler aptal mısın sen ?

      Topraklarından çekilmesi için 4 ay müdddet verdiğin ve bu 4 ay bitince sana tekrar silahla saldıran insana ne yapmayı düşünüyosun elinimi öpüceksin tabii ki öldüreceksin gerizekalı, asıl siz işinize gelen ayetleri eğip büküp müslümanlığı bitirdiğini sanan ergenlersiniz
      ···
   tümünü göster