/i/Tespit

  1. 1.
    +152 -52
    Birileri yine duyar kasarak trend arayışlarında.
    ···
    1. 1.
      +26 -9
      duyar kasmak nedir abi? gibtirin gidin başkalarının uydurduğu taktan lafları diline pelesenk yapmış aptallar laf yetiştirmeye çalışıyor. gibmiyim trendinizi. trend kasmak nedir yani ne oluyor? para falan mı veriyor serkan? her şeyi bir yanlış anlamayın. başlık açtık işte. fikirlerimizi beyan ettik. nickli başlık açıp onu bunu mu övseydik? kendimizi mi övseydik başlık açıp? trend olmak istesem bir kere ya atatürklü, ya türklü, ya ülkücülü ya da kürtleri aşağılayan bir başlık açardım diğerleri gibi. kimse kusura bakmasın.
      ···
      1. 1.
        +10 -1
        Sabahta acındırmalı yalan bir hikaye yazdın. Hiç sıyırmaya çalışma sen primcisin. Açtığın her başlıkta bu doğrultuda. Inanmayan çok şukulananlarına bakabilir bu arkadaşın.
        ···
      2. 2.
        0
        nihat doğan incide hesap açmış amk
        ···
    2. 2.
      +8 -4
      ama ben hep açıyorum kardeşim. kötü bir şey değil ki bu? ben burdan ayrıldım 2011 şubat gibi geldim 5-6 ay önce. öyle sık takılan biri de değilim. tasarım falan değişmiş. ben burdan para kazanmıyorum ki ne işim var primle trendle falan. ben bilmem trend falan. ben sadece yazıyorum, yalan da olsa kaliteli bir şeyler yazmaya çalışıyorum. okuyucunun duygularını harekete geçirmeye çalışıyorum. seninle bu konuda tartışmayacağım ama primci değilim bunu söylemek isterim sana. inan ki durum böyle yani, yanlış anlaşılmak istemem.
      ···
    3. 3.
      -1
      Prim. exe çalıştrılıyor
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster