/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +17
    Sevgili muhtemelen Müslüman olmayan birey;

    Neden insanları genelliyorsun? Ben de Müslümanım en yakın arkadaşlarımdan bir çoğu inançsız ve genelde felsefi sohbetler yaptığımızda bana bahsettiğin şeylerden söz ediyorlar ve onlara küfür etmiyorum. Örneğin Stalin de ateist ti ve milyonlarca insanı boş yere öldürdü değil mi? Ben şimdi değerli ateistler neden taktan öğretileriniz için insanları yok yere öldürüp onları toplu mezarlara gömüyorsunuz desem bu benim ne olduğumu gösterir? Muhtemelen genelleme yapan bir gerizekalı yobaz değil mi? işte bende tam bunu düşünüyorum seninle ilgili.

    Dinimi belli oranlarda biliyorum ama kuşkusuz bilmediğim ya da az bildiğim şeyler de vardır maalesef. Dinim gereğince sana küfür etmem, cehennemde görürsün de demem çünkü Allah bilir senin de benim de ne olacağımı, cehennemde yanman falan da beni mutlu etmez. Münafık falan da diyemem sana o senin kendi iki yüzlü ya da arabozucu olup olmamanla alakalıdır beni de bağlamaz.

    Sen sen ol ister Müslüman ister ateist ister makarna canavarına tapar ol insanları sağda solda gördüğün şeylerle genelleme. Her insan farklıdır inandığı değerlerine olan sevgisi ya da diğer insanlara olan saygısı da farklıdır. Işid ciler star wars izlemiş olsalardı jedi için kafa keserlerdi bunu unutma
    ···
    1. 1.
      +3
      Telefondayım. Yazmak isteyipte üşendiğim şeyleri yazmışsın. Hehehe. Helal olsun:)
      ···
    2. 2.
      +1
      Benım sitemim senin gibilere değil.
      Bu sitedeki anlattığım tip kişilere... Çünkü o kadar salak var ki bunlardan artık yazmam şarttı
      ···
      1. 1.
        +1
        Hahahaha logar kapağı var beyler
        ···
    3. 3.
      +1
      Ne yaptın sen yiğen yav?
      ···
    4. 4.
      +1
      adam net cevaplamış @1 şok
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster