/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +57 -1
    Şaşırdım teyit etmek için tekrar sordum ne dediğini.O kızdan ayrıl telefonda anlatamam gel sakin bir dilde anlatayım dedi telefonu kapattı. Donakaldım neden bunu demişti bana?
    Odaya çıkmaya başladım hızlıca bizimkiler arkamdan gelmeye başladı. Odaya girip kapıyı kapattım. Tekrar aradım Emre'yi

    +Emre
    -Ben

    -Alo ne diyorsun lan sen
    +Kardeşim iyiliğini düşünüyorum telefonda anlatamam anla beni güven bana
    -Lan anlat şunu 5 senelik ilişkiyi bir telefon yüzünden anlamsız şekilde bitirmemi mi istiyorsun?
    +Seni bilmem ama o bitirdi!
    Sustum boğazım düğümlendi konuşamadım geveledim bir şeyler
    -Ne diyorsun lan nasıl neden anlatsana lan!
    +Seni aldattı o kız gözlerimin önünde Tarık ile öpüşüyordu kardeşim bir delilik yapma sakin ol gel bir istanbul'a sakince konuşalım.

    Aldattı kelimesini kullandığından sonra gözümden yaşlar akmaya başladı sessiz kaldıktan sonra telefonu yere düşürdüm ağlamaya başladım ağlıyordum kocaman adam hüngür hüngür ağlıyordu. Hıçkıra hıçkıra ağlıyordum bana bunu yapamazdı melek yüzlü Yeşim'im bana bunu yapmazdı yanlışlık vardı bu işte olamazdı işte! Samet girdi kapıdan içeriye anahtarı ile kardeşim dedi. Yüzüne baktım aldatmış lan! dedim. Yanıma geldi sarıldı bana sıkı sıkı.Bir şey diyemiyordu çünkü teselli edilecek bir şey yoktu. Ayağa kalktım huur diye haykırmaya başladım otel dolabına tekme attım ayağım dolap kapağını kırıp içine girdi. Bekir ve Hüseyin'de girdi içeri. Hüseyin sinirlendi telefonu aldı Yeşim'i aradı.Ben hüngür hüngür ağlıyorum bir yandan bir yandan da Hüseyin telefonda Yeşim'e küfür ediyor. Yeşim'de bana ve Hüseyin'e küfür ediyor.

    Devam ediyorum bu partta hüzünlendim iyice...
    ···
    1. 1.
      +1 -8
      5 yilca ciktigimiz gunu hatirliyormusun demis kiz yani o olay oldunsa lise yeni bitmis felandi universite 1. Ogrencisiydin kocaman adam ne lan tuyu bitmemis yetimsin amk
      ···
    2. 2.
      +1
      Nick-entry ..
      ···
   tümünü göster