/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +27 -11
    Öncelikle bunları bugün planladıkları Yenikapı sahilinde gerçekleşecek olan konserlerinin valilik tarafından iptal edilmesi sonucunda yazıyorum, mutluyum.
    ilk olarak yine ne kadar özgür bir ülke olduğumuza dair eleşitiriler getirenler falan çıkacaktır bu konuda, evet bende bu ülkedeki bazı özgürlükler konusunda şikayetçiyim ama burada olan biten olay bambaşkadır.
    Yıllardır ülkemizin dört tarafından ve yurtdışında bu milletin diplomatlarını, polisini, askerini şehit etmiş, halkını sebepsiz yere öldürmüş bir takım teröristlere övgüler düzen bir gruba hiç bir özgür ülkede izin verilmez. Gidin Fransa'da, Belçika'da Işid propagandası olaca bir konser gerçekleştirmeyi deneyin adama dar ederler orayı. Bu yüzden AB şöyle Türkiye böyle diyecek olanlar lütfen bir uzak dursun.
    Gelelim esasa; Öncelikle bir çok sempatizanı eleştiriyor. Bir müzik grubu, iyi bir müzik grubu, kaliteli müzik yapıyoruz bizden ne istiyorsunuz bu devlet bize neden baskı yapıyor gibi söylemlerle geliyorlar.
    Bak arkadaşım evet burası özgür bir ülke herkes istediği şekilde müziğini icra eder buna kimse karışan yok ama sen bu müzik adı altında terör propagandasını açık açığa yapıyorsan senin müziğin işte o zaman beni ilgilendiriyor. Verdiğin terör teşvikiyle benim özgürlüğüme ve yaşamıma müdahale ediyorsun ve devlet bireyin hakkını kollayarak bazı yaptırımlar uyguluyor size, olması gerekende budur.
    Bu barış kelebeği havalarından çıkmanız gerek.
    Siz ki Mitralyöz isimli bir şarkı yapan grupsunuz. Mitralyöz nedir diyenlere, mitralyöz özellikle hava kuvvetlerimizin yaptığı operasyon sırasında helikopterlere ateş edilen ağır makineli tüfeğin ismidir.
    Siz ki bu ülkenin askerini istanbul'da nöbet tutan iki tane gencecik insanı katleden bir yosmaya şarkı yazıyorsunuz, kendinizce Kadıköyde bir parka bu şerefsizin ismini veriyorsunuz orada şarkı türkü söylüyorsunuz. Daha 1 sene önce ufacık çocuğunu yetim bıraktığınız savcımızın ahı üzerinizde olsun, dimi o teröristlerinde cenazesini almayya ilk giden sizdiniz.
    Gerçekten çok barışçılsınız ne diyeyim halkların kardeşliği falan süpersiniz.
    Son olarak; Tam Bağımsız Türkiye diye bir sloganınız var. Beni güldürüyor.. Bakın, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bağımsızlığını ağır bedeller ödeyerek kazanmış bir ülkedir, bugün üzerinde sende bende dahil olmak üzere yaşıyorsak bu toprakta ve kendi yasalarımız ve kanunlarımız varsa bal gibide bağımsız bir ülkeyiz.
    Sizin tam bağımsızlık anlayışınız olan modası geçmiş yaramaz ex siyasi görüşler olan Sosyalizm ve Komünizmi bu halk reddedeli çok oldu o yüzden biz halkız gibi söylemlerde bulunmayın. Siz halk falan değilsiniz bu halka çok uzaksınız.
    ···
   tümünü göster