/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -1
    üst edit:beyler öncelikle 2.sınıf makine mühendisliği okuyorum liseli falan yazan hiç gelmesin okumasın tek partda anlatıcam özet yok emek var okuyun amk

    24 kasım öğretmenler günüydü. Lisemizin yakınında bir büfede takılırdık biz ekipçe sigaramızı çayımızı içer dersimize girerdik zaten lise sonduk dershane falan diye okuldan kaçp batağa giderdik. Neyse gene bir gün marketler zincirinin ilk halkasında takılırken bunlar programdan çıkmış geldiler bizim lisenin çocukları alt dönemler.Bir kaç tane kız geldiler gitmiyolar neyse biz bakkalın sahibi abiyle konuşuyoruz muhabbet ediyoruz gelen gidene ben bakıyorum o kahvaltı yapıyor.Bu kızla ilk o gün konuşmuştum. Konuşurken tenefus oldu sevgilim geldi o zamanki. Telefonda demiştim büfedeyim diye. Geldi konuşuyoruz kız arkadaşımla bu kız görüşürüz abicim yaptı durduk yere vurgulayarak ne yapacağımı şaşırdım. Bizimki noluyo falan diye çemkürüyo bana lan kız alt dönemlerdeydi hiç te öyle dikkatimi bile çekmemişti. Dedim böyle böyle falan kapattık konuyu.
    Bi gün gene evden çıktım sigara alcam o büfeye doğru gidiyorum. Gizliden bir numara aradı açtım gevşek gevşek konuşuyor bir kız. Küfür etmeyim diye kapattım telefonu. Gittim büfeye sa , as napıyon abi iyi moturengineer falan konuşuyoz . Aradı mı dedi kkim abi dedim şu b kızı yok mu dedi ee dedim numaranı istedi bişey sorcakmış verdim dedi sordu mu neymiş konu dedi. Ben gene takmıyorum napıyım alt dönem kızı at gibi üst dönemler varken . Bu bana mesaj atmaya başladı abicim de abicim.Abi diyo nolabilir ki diye konuşmaya başladım. Bana tuttu abisi kansermiş ölmüş yok ben çok benziyomuşum cart curt. En sonunda da beynimde tümör var dedi lan sanki nükleer bomba yedi aileleri .Ameliyat olcam yazın diyo iyi dedim Allah şifa versin ne deyim.
    Bizim okulun pansiyonunda kalıyordu bunlar yurtda da konuştuğum üst dönemlerden bir kız daha var. Dershaneden çıktım tüttüre tüttüre gidiyom eve doğru aradı beni abi kötüyüm az dolaşalım iyi tamam dedim .Sevgilim duysa kıyamet kopcak . Gittim bunu lisenin alt sokağından aldım. Yürüyoruz bunla havada karardı kıştı. Yurda girme saati geldi bunun zütürüyorum yurduna doğru karşıdan lise sonlardan konuştuğum kız geliyor.Ne yapacağımı şaşırdım zaten kız sevgilim var diye bana tripli tuttum bunun kolundan bildğin gibi değil falan anlatıyom ama niye anlattığımı bilmiyorum.ya moturengineer ben zaten biliyorum dedi gitti kız bişey demeden . bu abicim diyenede git başımdan falan bağırdım çağırdım. Yarın okula gidiyorum okulda soğuk rüzgarlar esiyor anladım bişeyler olduğunu. Lise sonları koridoru 4.kattaydı. Köşedeki camda kız arkadaşım yanında da 3-5 tane kankisi bizimki ağlıyor. Tam yanına çıkıyorum 4. kata geldim bu seferde o konutuğum kızla yanında 3-5 kankisi oturuyolar. Bizimkinin yanına gittim noluyo o küçük huur yurda moturengineer bana yazıyo beni seviyo neler neler demiş amk diğer konuştuğum kızda yurtda kaldığından biliyormuş . huuryu öldürcektim amk . Okuldan nakil oldu başka yere.
    ···
   tümünü göster