/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +21 -4
    sevgili günlük, bugün sabah haberlerini izledim. pkk yine güneydoğuda bir yerleri ateşe vermiş. sosyal medyada sempatizanları "byjy qurdystan xd xd" diye paylaşım yapmışlar. bu kürtçüler çok iticiler ama iyi ki selahattin başkanımız var. kendisi hep "xalqların qardashliqi ehehe" diyor adam çok özgürlükçü bu faşistlerle hiç ilgisi yok.

    öğleye doğru yemek için hamburgeciye gittim. kampanya varmış bir büyük hamburger bir de kola söyledim ikincisini bedava verdiler, arkadaşım devrimcanla yedim. kendisi gayet anti-kapitalist bir insan, kampanyasız hamburger almak yerine bu şekilde karnını doyuruyor, emperyalizme para kaptırmıyor.

    öğleden sonra annemlerle buluştuk. kendisine hdpli sevgili yapmış. devrimci babamın aşırı bira tüketimi yüzünden bu yaşında boşanıp dul kalmıştı ama kadın üstad marksın dediği gibi hayata dört elle sarılmış, hiç boşta kalmıyor. akşam olunca istinyeparkta yemeğimizi yedik, evde jack danielslerimizi zütürüp güzelce kafaları çektik. sabah olunca da işçi-senin yürüyüşüne katılacağım, bu işçiler üstüne başına hiç dikkat etmiyorlar ama ne de olsa devrimciyiz buna katlanacağız.
    ···
   tümünü göster