/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +18 -4
    Panpalar şimdi ben bizim foto albümünde eski siyah beyaz falan bi foto buldum. Böyle babannemle amcam var. Amcam ufak çocuk böyle 5-6 yaşlarında. Yanlarında da iki tane herif var. babannemle yakın yaştalar böyle gençler hepsi fotoda. Ayıptır söylemesi benim babannem kaşardır biraz. Gençliğinde öyleymiş amk.

    Bi baktım amk herifin teki aynı fizik hocam (evet liseliyim aq). Ama acaip benziyo mınako yok böyle bişey. Bizim herif de çok saftirik salak bi adamdır dedim lan gidiyim biraz dalga geçiyim şunla.

    Neyse aldım fotoyu gittim bugün işte buldum herifi dedim hocam bakın bakın bizim aile fotosu bu çok benzettim sizi siz misiniz yoksa ehuehueheuehe falan yaptım. Baya eğleniyorum amk.

    Herif gülmeye başladı bin bin. Genelde de bin güler ama bu bi farklıydı işkillendim amk. Dedi belki benimdir belki değilimdir ehehe. Ne diyon amk? Neyse biraz daha baktı bişeyler geveledi. izmir di mi burası dedi. Dedim hocam nerden biliyosunuz? Dedi bilmem, sence nerden? AMK. Dedim hocam siz misiniz gerçekten. Dedi bucadaki ev dimi bu. Babannen de çok güzel kadınmış.

    Dedim dıbınakoyim nooluyo. Tam dicem ne diyon lan sen? Dedi of gençliğinde daha güzeldi. Kaldım amk. Fizik hocam babannemi gibmiş zamanında aq. Yani şu an babam dolayısıyla da ben fizik hocamın kayıp dölleri olabiliriz. gibiyim böyle okulu amk başıma gelmeyen kalmadı.
    ···
   tümünü göster