/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +6
    Ben görücü usulü evlenen panpalarınızdanım. Nasıl olduğuna gelirsek 2011 in ocak ayının başında. Askerde 4 ayım kalmış 90 san a 1 gittim bu arada urfadaydım. Annem aradı oğlum işte izin alda sana kız istemeye gitcez felan dedi. Ben ilk başta şaşırdım ama sonra kafam dagılır hiç değilse diye tamam dedim ama aklımdanda diyorum.
    Bu devirde görücü usulü evlilik mi kaldı diye neyse izini aldım zar zor içerde 5 gün iznim vardı bölük komutanı sağolsun 4 de yol verdi oldu 9.
    istanbulda oturuyoruz ama kız samsunda ben urfadan samsuna pederlerde istanbuldan samsuna geçiyor.
    Buluştuk samsunda teyzemler orda oturduğu için onlara geçtik akşamada kız görmeye gidiyoruz. Heyecan basmış beni kafa trilyon malak malak bi sağa gidiyom bi sola
    Neyse vardık eve gayet mütevazi bir aile girdik içeri sohbet muhabbet derken beni bir odaya çağırdilar. Girdim içerde benim için istenecek kız var yanında halası, kardesı bacanak, Annesi, bide nerden ciktiysa sonradan oğrendim koyün imdıbının karısı.
    Başladılar soru yağmuruna hepsinden gectim ama hocanın karı biraz zorulu cıktı.
    Onuda atlattım bana dediler sen ne istiyorsun.
    Bende dedim iste.
    Benim Annem babam Veyahut senin Annen baban olsun evimde istediği kadar kalır sesimi çıkartmam diyorsan benim için sorun yok dedim.
    Hiç bir cevap alamadan çıkardilar beni odadan. 5 dakka geçti Annem ağlayarak geliyor içerden.
    Dedim olmadı heralde gittim yanına sıkma canını felan diyorum ama aklımada iyi oldu daha erkendi felan geciriyorum.
    Meğer sevinçten ağlıyormuş verdiler diye.
    Neyse geri döndüm askere 19 mayıs da teskereyi aldım ve 19 mayısta samsuna cıkarma yaptım 20 mayısta evlilik tarihim oldu.
    Özetlersek. Şuanda 2 yaşında bir oğlum ve çok mutluyum. Aşk meşk bahane birbirimizi yeni yeni tanıyoruz ve çok mutluyuz. inş sizde benim gibi mutlu olursunuz. Hayırlı geceler.
    ···
   tümünü göster