/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +8 -10
    Lan zaten 10 yıldan sonra sürekli sürekli aynı şey olursa hem ruhsal hem fiziksel olarak giblemezsin ki.Müslüman mantıgı işte.
    ···
    1. 1.
      +8 -1
      Basit insan mantığı seninki işte. Azapla deforme olup dağılınca beden yada artık acıyı hissetmeyecek seviyeye geliginde ona yepyeni taze bir beden verilir...

      (4/NiSÂ-56: Âyetlerimizi inkâr ile kâfir olanlar (var ya) onları muhakkak ki ateşe atacağız. Derileri pişdikce, azabı tadıb durmaları için, onları başka derilerle (yenileyib) değişdireceğiz. Şübhesiz ki Allah mutlak gaalibdir, yegâne hüküm ve hikmet saahibidir. )
      ···
    2. 2.
      +2 -2
      Kast ettiğim o değildi. Beden tekrar tekrar değişir ama ruh alışır. Nasıl Cennette 1 milyar yıl kalmak artık zevk vermezse cehennemde çekilen acılar da azap vermez
      ···
    3. 3.
      +4
      Cennette sıkilma diye bisey yok kardes
      ···
    4. 4.
      +1 -1
      Bedenin çekeceği acının yanında ruhun ki iğne ucu kadar bile kalmaz bence. Öyle okuyup geçme hemen azapları panpa, bi hayal et güneşin dibine geldiğini. O acıyı hayal bile edemiyorum çünkü anında eriyeceğin bir şey bu. Düşün ki tekrar tekrar eriyorsun. Düşünsene o acıyı! Asla alışılamayacak, hiç bitmeyecekmiş gibi gelen bir acı... Ruhun alışsa ne olur?
      ···
    5. 5.
      0
      Lan cahilin hası ruh ve beden her süreçte yenilenecek
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster