/i/Tespit

  1. 1.
    +146 -6
    1-Gece Camdan Dışarı Baktığınızda Size Bakan Bir Siyah Silület Görmek

    Eğer gece camdan dışarı baktığınızda size kenetlenmiş bir siyah silület görüseniz yannanın başı gözükmüş demektir panpalar. Merak etmeyin, üstünü irdelemeyin.

    2-Çok Ucuza Ev Kiralamak/Almak

    Eğer kiraladığınız/aldığınız ev aşırı derecede ucuz bir fiyatta ise baştan söyliyim o evde inler cinler çoktan tepişmişlerdir sizde bunu kalmaya başlayınca anlarsınız.

    3-Köye Gidince Büyüklerinizin Garip Sözleri Hareketleri

    Eğer köye gittiğinizde büyükleriniz ve özellikle köy halkının garip hareketleri varsa uzak durun. Zaten 2-3 güne gerçek olmadıklarını, kimsenin onları tanımadığını falan duyarsınız.

    4-Arkadaşlarınla Yaptıklarını Arkadaşlarının Hatırlamaması/Bilmemesi

    Eğer yaptığınız şeyleri arkadaşlarınız hatırlamıyorsa, hatta o saatlerde başka yerlerde olduğuna dair şahitleri var ise, cinler sizi ayakta gibmeye başlamıştır.

    5-Ölen Sevgilinizin/Arkadaşınızın Rüyanıza Girmesi

    Rahmetli rüyanıza gelip kağıtlara bir şeyler yazıyorsa (%99 ibranice oluyor) o kağıdı araştırmayın, rahmetlinin ruhunun sizi gibmeye geldiğinin işaretidir. Başınıza ne gelirse ya meraktan ya...

    6-Büyüklerinizin Cenazesinde Garip Davranışlı Şahıslar Görmek

    Genelde siyah giysili olurlar, cenaze bitsinde başınıza sarsak diye fırsat kollarlar. Sonra %99 olasılıkla o büyüğünüzün sandıklarından, gizli bölmelerinden ibranice bir şeyler yazılı kağıtlar bulursunuz.

    7-Tanımadığınız Birileri Gelip Size Birşeyler Söylüyorsa

    Tanımadığınız insanlar size gelipte "Kendine Dikkat Et" , "Yaptıklarına Dikkat Et" gibi şeyler söylüyorsa sizi gözünüze kestirmişlerdir,bir kaç güne rüyanıza girmeye başlarlar zaten, zevk almaya bakın.

    8-Evcil Hayvanlarınız Çıldırdıysa

    Evcil hayvanlarınız hiç alışkın olmadığınız işler yapıyorsa, köpeğiniz geceleri durduk yere havlıyorsa, kuşunuz cici kuş yerine anlamadığınız (%99 ibranice olan) kelimelere söylüyorsa, kediniz bir yere aptal aptal odaklanmış bakıyorsa, inler cinler bu arkadaşların karşısına geçmiş, haşmetlilerini sallıyor olabilirler ve sırada ki siz olabilirsiniz.

    9-Evinizdeki Eşyaların Yer Değiştirmesi

    Eğer evinizdeki eşyalarınız yer değiştiriyorsa,bir eşyanızı koyduğunuz yerde bulamıyorsanız, evde değişik olaylar olmaya başlamıştır. Gelenler ya yeni gelmiştir ve fazla zararları olmaz en fazla 2-3 rahatsız eder giderler ya da oturduğunuz ev 2. maddede bahsettiğim gibi bir ev ise ezelden beri buradadırlar ve sizden öncekileri çoktan gibmişlerdir sıra da sizdedir.

    Sözlükte okuduğum bir çok korku hikayesinden çıkardığım sonuçlar. Genelde bu sebeplerle başlarlar.

    edit:Madem 9 tane istiyosunuz rez alın aklıma geldikçe yazıcam.

    edit 2:Korkunçlu hikayeler ile ilgili tespitlerim bitmiştir. Eğer başınıza bu her hikayede okuduğumuz bu tür olaylar gelmeye başladıysa sizde üstüne gidip olayları yaşayıp sonra buraya gelip başlık açar ve trende girebilirsiniz.
    ···
   tümünü göster