/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +1
    öncelikle sağol ciddiye alıp yardımcı olmaya çalışmışsın.

    konuya gelirsek; sınıfta kızla flört ettiğimi bilen yoktu. kızda bana önceden şöyle bişey söylemişti: ben insanlara çok çabuk ısınabildiğim gibi çok çabukta soğuyabilen bir insanım, sendende soğumak istemiyorum demişti. cumartesi günü kızı çekip konuştum anlattım bişeyler ama kız soğudum senden dedi ve bidaha senin yaptığın iyi kötü herşey benim gözüme batıcak bende böyle bi insanım dedi. ben kendimi koruyabilen bi insanım tamam iyi niyetli olduğunu biliyorum ama arkamdan iş çevirmişsin sen gelip bana diyebilirdin dedi. kız görüşmeyelim tarzında konuşunca bende dershaneyi bırakıcağımı söyledim. whatsaptan falan yazıştım neyimden soğudun gibisinden, bilmiyorum işte dedi, bende bu huyumdan nefret ediyorum ama yapabileceğim bişey yok dedi. lys ye çalışıyo şuan kız ben dershaneyi bıraktım zaten barajı geçemedim onu görmek için gidiyodum. zaten soğuk davranıyo 1 2 kelime konuşuyoruz anca. milletle konuşup gülüşünce benim moralim daha çok bozuluyor. kzıa son olarak veda mesajı attım baya uzundu.

    üzme diyosun tamam haklısınız karşıma birsürü insan çıkıcak daha gencim ama ben günlük seven sırf pompa için kız peşinde koşan bi tip değilim. unutamıyorum akşamları evine gidip bakıyorum salak salak uzaktan. saçmamı evet saçma ama daha rahat oluyorum oraya gidince. ygs nin kötü geçmesi 2 yıldır kazanamamam evdekilerin üstüme gelmesi bide üstüne kız böyle yapınca pgibolojim altüst oldu. yemek yiyemiyorum gülemiyorum hiçbişeye. realde dertleşebileceğim bir arkadaşımda yok etrafımda sanaldan tanıştığım arkadaşlarıma anlatıyorum dertlerimi haliyle eve kapanıyorum onun dışında.

    şuanki düşüncem ise üstüne gitmemek. yazmayıp konuşmiycam. belki özler ne bileyim belki sınıfta yoklamada ismim okunduğunda hatırlar kendini sorgular ne yaptığını, belki açar ona attığım mesajı okur. sıkmaya gelen birisi değil. lys bitince yani yazın şansımı tekrar denemeyi düşünüyorum. değermi diyceksiniz sırf şu fikir aklıma geldi diye kendimi daha iyi hissediyorum. en azından küçükte olsa bi umut var içimde. 2 yıllık gidicektim kızın gittiği üniversiteye yani onun üstüne kurulmuş hayallerim vardı, onlarda yıkıldı yani napıcam artık bilmiyorum hiç bişey düşünemiyorum sonraya dair hiç bi planım kalmadı.
    ···
   tümünü göster