/i/Kız Meselesi

  1. 51.
    +1 -5
    taktik isteyene en babasını vereyim.

    1- hiçbir kızdan taktik almayın

    kızların söyledikleri hiçbişeye inanmayın. önemli olan vücut dilidir. 6 yaşından ömrünün sonuna kadar beyninde yalan mekanizmasını sürekli çalıştıran bi insan size ne kadar dürüst olabilir?
    bunu çeşitli kitap ve tecrübelerle pekiştirip kız daha konuşmadan etmeden hal ve tavırlarından ne hissettiğini ayıkırsınız.

    gerçek maddelere geçiyorum şimdi.

    arkadaşlar milyonlarca yıllık evrende erkeğin ve kadının varoluş amacı hep aynıdır. erkek bilinçaltında büyük memeli ve dolgun kalçalı güzel bulduğu kadından çocuk yapıp neslini devam ettirmek ister. bunun gerçekleşmesi için de kadını 'tavlamamız' gerekir. işte aşk dediğimiz olay bu nesli devam ettirme içgüdüsünü körükleyecek, fitili ateşleyecek olaydır. erkek için kadının değeri tamamen sağlıklı genlerle açıklanabilir. daha açık konuşmak gerekirse statü, zenginlik veya genel kültür erkek için hiçbir önemi yoktur bunların. arzı karşılayacak kadar alımlı ve çocuklarına anne olabilecek sağlıklı genleri olduğunu hissettiriyosa kadın erkek için bitmiştir. aşk dediğimiz olay başlıyor.

    kadında aynı şekilde kendine en kaliteli genleri arar. taaaa ki bulana kadar daldan dala konar arkadaşlar. erkek kadar dar bi skalası da yoktur. yıllarca süren evrimde ilk çağlardan itibaren dışardan gelecek tehlikelere karşı savunma mekanizması geliştirebilen ( kas gücü ) evinin kayası direği olabilen, sorumluluklarının bilincinde olup bunları yerine getirebilen erkekler idealdir. günümüzde dışardan gelecek tehlikeler de kas gücüyle aşılamayacağı için daha geniş yelpazede değerlendirilir. Madde madde açıklıyorum.

    1- statü : kadın için en önemli maddelerden biridir. kadından her anlamda üstün olmalısınız. kadın doğası gereği hayatında onu kontrol edebilecek bir güç arar. size saygı duyması için ondan zeki, fazla kazanan ve iyi mevkilerde olmalısınız.

    2- sağlıklı genler ( cazibe ) : arkadaşlar kadınlar başka kadınlarında arzuladıkları erkeklerle olmak isterler. doğurcağı çocuğun sağlıklı ve alımlı olmasını isterler. hipergami terimini bi araştırın google'da makaleler, kaynaklar mevcut. en az vücut ağırlığınızın 1.5 katı bench yapabilecek bir fiziğiniz olmalı, cildiniz parlamalı, iyi beslenmelisiniz. ki türk insanı genelde sınıfta kalıyor bu konuda.

    3- genel kültür : böyle açıkladım ama sosyal ortamları domine edebilecek kadar genel kültürünüz olmalı, kendinizi dinlettirmelisiniz. alfa-beta muhabbeti de buna dayanıyor. bir ortamda en çok soru sorulan ve en çok kendini dinlettiren insanlara dikkat edin. işte alfa dediğimiz adamlar onlar. biraz da özgüveni temsil eder bu. özgüven her zaman çekicidir.

    şimdilik bu kadar iyi geceler.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster