/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +138 -12
    Hastanelik ettim anlatıyorum. Öncelikle basrollerimiz:

    7 delikli tokmak 16 yasinda ve anancılıkla geçinen varim suku tarzi ibareler kullanan tüysüz çıt kırıldımın teki.


    Cenabet bakire de kalıplı olmasına rağmen 1.50 boylu adeta protein içip şişen küçük kafalı zenciler gibi 24 yasinda vücudu tuysuz tek tük sakalli kendini kanıtlamaya çalışan ve her gün açtığı başlıklarla duvarlara kafanizi vurmanıza neden olan bir bin.

    Bir gün kutsal gen panpamla köşe başındaki dönercide oturmuş 3 liraya tavuk döner ayran yapıyorduk. Yemeğimiz bitti üst kattaki teresa geçip bi çay sigara yapalim dedik. gectik içiyoruz sigaralari bi baktim icerdeki masada 2 kisi oturuyor bir liseli ve hafif kalipli bir adam. Liseli olan surekli ananı da böyle gibtimdiyor kısa ve kalıplı olana. Diğeri de sürekli Bileğini kirmam kürdan kırmaktan daha kolay olurdiyordu.O sirada bu iki muallaknin bilinçaltima girmesinden bunlar onlar mı lan acaba diye düşündüm. O sirada hafif kalipli olan gitti kaloriferin yanina kaslarini sıkıp resim çekmeye basladi. Boyuda 150 cm demiştim kalorifer kadardi. O sırada emin oldum bunların onlar oldugunu kutsala gösterdim aramizda şu konuşma gecti:

    b: Şu 2 salağı görüyon mu

    k: Evet... Yok lan onlar olamaz. Onlar mı lan hasgibtir onlar dıbına koyim tut yakala cenabeti

    Çıktık terastan koşar adım gittik yanlarina cenabeti kafasindan tutup kalorifere sürte sürte ates çıkartmaya başladim. Kalorifer borusunu kopartıp zütüne sokmaya başlamam çok uzun sürmedi. O sirada hala ben hepinizden ustunum lan tarzi bağırıyordu züt kadar boyuyla neyse baktım kan içinde kaldi aldim sirtima hastaneye taşimaya basladım kutsala da dedim 7 delikli tokmaği koltuğunun altina koy da kaçmasın pekekent. Ben sırtımda cenabet yanımda kutsal koltuğunun altında tokmak gittik hastaneye serum falan taktılar buna. Bi ara baktım tokmaga hemşireleri kesiyo salyası akıyor nereye bakiyon lan sen dedim anana zaaaxde dedi kaçmaya yeltendi elimi attım kafasindan tutup kaldırdım ulan zaten hastanedeyiz fırsat varken şunu da bi elden geçireyim dedim evire çevire dövdum buna da 2 serum taktilar. Serumu takan hemşirelere ananıza da ben böyle taktım zaaa diyor hala salak tokmak. Bu çocuğun ölümü anancılıktan olacak kesin amk. Neyse şuan kutsal genle hemşireleri gibiyoruz. Buda böyle bir animdir.

    Edit: çügüleyenler muhtemelen tokmak , cenabet ve yandaşları olacak şukulayan kardeşlerim sizleri seviyorum.

    Edit2: tokmak varım şuku diyip çügüleyebilir.
    ···
   tümünü göster