/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +427 -31
    Artık dayanamıyorum bu herifin yaramazlıklarına, son günlerde iyice kafayı yedi.

    Yıl 2008 eve ilk bilgisayarı ; her küçük çocuk gibi heves edip " ders çalışıcam " yalanı ile aldırmış bulunmakta idim.

    Gel zaman git zaman o bilgisayar babam için keşfedilmemiş muson ormanları gibi dikkatini çekmeye başladı.
    Bende isterdim babamı ferre izlerken yakalamayı lakin babam deli gibi film izlemeye başladı.

    izlemekle kalmayıp filmlerede özenmeye başladı.
    ilk etkilendigi film Racky filmiydi.
    Bir gün okuldan eve gelince büyük bir şok yaşadım ;babam cizgili pijamasını disine kadar kesmiş elinde patates cuvalını sarmış, annemin 1920 tarihli, antika şamdanlarını yumrukluyor.
    Arkadandan dj kantik açmış gaza gelmek için pgibo, paranoyak şizofrenik alagavatı.

    içeri girer girmez " gellan buraya at hırsızı" dedikten sonra yanına gider gitmez sol kroşeyi bi koydu amk Allahın canisi yanagıma , dört dikiş ve iki diş kaybıyla atlamıştım bu olayı .

    Sonraları dahada pgibopatlaşmaya başladı, james bond özenmişti bir keresinde dügünden kalma damatlıgı giymiş, bizim kısa tip renoultuda mercedes diye bize kaktırıyor, neymiş efenim kuzey irlandada buna gizli görev vermişler oraya gidecekmiş ulan o benzin parası bizim ocağımıza söndürür, ömür boyu zütümüzün üstüne oturamayız, neyse eşi dostu topladım bir güzel dayak çektirdim buna öyle kendine geldi.

    Ulan o degilde bi gün olmayacak bir şeye özenecek ondan korkuyorum, hadi diyelim gandalfa filan özense ne yapıcam ben, kaktı ben süpermen olucam dese çekse altına mavi kilotu üstüne Türkiye milli formasını giyse bunu mahalleleli ne yapar biliyon mu o kilotu parçalarlar, soyumuz kurur, onun yanında bende yanarım, en son mahalleli eline alıp meşaleleri evin kapısına dayanır diye korkuyorum.

    Ya en kötüsüde gecende," istihbarattan aradılar evin altında termo nükleer bomba varmış onu imha edicez" filan diyo, dur fur demeye kalmadan kazma kürekle indi kilere aq köstebek gibi kazdı tüm evi amk, dıbına kodumun salağı ya.

    Elinede almış iki pet pardağı ip filan geçirmiş bizim yan odadan uzattı pencereden burdan konuşucaz bundan sonra evlat filan, diyor.
    Kendince şifre geliştirmiş onla bana mj atıyor bilemeyincede kızılcık sopasıyla dövüyor yetti canıma.

    En son hata kaza öldü ölmedi fare zehri alıp koyucam yemegine hergün evde yıldızlar gecidi var amk bir gün tom cruse, bir gün antonyo bandelas, slvester salone , lan oscarı bile evde aldı leonardo görse kahrolur eve ayı getirdigi bile oldu komşu hatçe teyzeyi otuz sekiz yerinden parçalayınca vurmak zorunda kaldık, hem kadın yüz on yaşında ömrünün baharında gitti, hemde hayvan mundar oldu.

    Akıl verinlan ne yapayım bunu ben en yakın barınaga bırakayım mı şimdide büyüyünce hollywood starı olucam diyor lan kırk sekiz buçuk yaşında adam
    " büyüyünce " diyor, yada ben en iyisi bunu postaliyim amerikaya babalıktanda ret ederim, mirasta bırakmam lavuğa oh mis amk.
    ···
   tümünü göster