/i/Tespit

  1. 1.
    +92 -2
    üst edit: BURADAN SiRKANA SESLENiYORUM. SiiRKAAANNN ANAMI BABAMI SERBEST BIRAK ONLARIN BiR GÜNAHI YOK PiÇ GEL AL BENi YiYOSA

    1- sözlükte profilinize girince en başta yüklenirken kimin resmi çıkıyor? obamanın resmi çıkıyor ve altında we trust yazıyor.

    2- sözlüğü 19 aralık tarihinde kurmuş. 19 aralık hayata döünüş operasyonun bitiş tarihi. amerikanların kışkırtmasıyla gerçekleşmiştir ve altında sirkanında adı geçer.

    3- 2011 senesinde eskişehirde bağımsız bir aday'a para topladı. Adı Ahmet Yılmaz. FBI 'ın üst düzey ajanlarıdandır ve sirkanın panpasıdır. Bunlar biraz sıkıntıya düşünce böyle bir şey yapmayı gerek duydular.

    4- sirkan şu anda obama nın en büyük rakibi olan trump için bir karalama kampanyası başlatmak üzere yakında kokusu çıkar ortaya.

    5- sirkan hakaretten içeri alındı. sonra obamanın anında telefonu ile serbest bırakıldı.

    6- sirkanın inci sölüğe ilk aldığı reklamı hatrlıyormusunuz? MEGADAĞ 2023. Nedir bunun anlamı.? Megadağdan kastı illüminatinin pramidi, 2023 te amerikanın Türkiye üzerinde oynadığı büyük oyunu tamamlayacağı tarih.

    7- sirkanın gerçek adı ise : Sir Salvador Ivor

    Not: Gelmeyin bu oyunlara güzel kardeşlerim. Sirkan aranızdan akıllı olanları seçip hainlik yaptıracak. Koruyun kendinizi.

    Beyler her an silik yiyebilirim ve her an öldürülebilirim.

    Edit: Beyler yardım edin telefondan bisürü yabancı numara arıyor napcam lan ben amk.

    Edit2: Beyler telefonuma az önce bir mesaj geldi nerede olursan ol bulacağız seni diye. çok korkuyorum siirkaann yapma

    Edit3: o çügüleyenin sirkan olduğunun farkındayım. ifşa oldun sirkan el salla panpa.
    ···
   tümünü göster