/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 2626.
    +16
    1 hafta sonra...

    aradan bir hafta geçmişti. ben kendime çoktan gelmiştim bile. bu zaman zarfında sezinle görüşmeye devam ediyorduk tabi. sık sık sezinin yerine gidiyordum. hatta işi abartıp kliniğinde bile gibiştik.

    yine bir gün sezinin yanına gitmiştim süpriz yapmak için. beyler ofise gidince kocasıyla karşılaşacağımı nereden bilebilirdim. ellerimde çiçeklerle kliğine girdim. bu kocasıyla oturuyor kahve falan içiyor. kocasının ismi furkan. ne yalan söyleyeyim herif benden kat kat yakışıklı ve karizmatikte. ulan bi hatunu kocasından kıskanmak nedir. resmen sezini kocasından kıskandım. zaten sezinde beni görünce bi yutkundu.

    zaten sürekli benden bahsediyormuş kocasına. kocası izmirin klagib gavatlarından zaten. kocasına benden bahsetmesinin sebebide biz bunla dışarı çıkınca birileri yakalarsa görürse açıklaması olsun diye. karı milleti çakal amk.

    ben içeri girdim. sezin

    -halidaki hoşgeldin

    -furkan : meşhur halidaki sensin demek.

    -evet memnun oldum

    deyip çiçekleri sezine uzattım.

    -benim pgibolojimi toplamamda yardımcı olduğun için sana çiçek almak istedim.

    -teşekkür ederim halidaki.

    f : -halidaki iyi çocuğa benziyorsun. geç otur.

    neyse ben geçtim oturdum beyler. sezinin asistanı ne içersin falan dedi. sade bir kahve istedim. sigaramı yakabilir miyim gibisinden bir şey dedim. halbuki orada bi nargile içmediğim kalmıştı. kocasına şov yapcaz ya amk. iç tabi falan dediler.

    neyse kahvem geldi sigaramı içiyorum muhabbet iyice ilerledi. bunların urla da bir yazlığı varmış amk. bu furkan beni davet etti gel bir gün misafirimiz ol gibisinden. bende nasıl bir gazla dediysem birden fırladı o cümleler ağzımdan.

    - o zaman bu hafta sonu kız arkadaşımla gelebilirim eğer müsait olursanız.

    f: - oo tabiki çok memnun oluruz öyle değil mi sezin.

    sezin kekeleye kekeleye

    -evet memnun oluruz.

    amk ben nasıl bir tak yemiştim. şimdi hafta sonuna kadar kendime bir manita bulup onu kaçak aşk yaşadığım kadının yazlığına zütürecektim. işler iyice taka sarmıştı amk. kahvemi bitirip klinikten ayrıldım. giderken ki sezinin suratı "dıbına sokacam halidaki" der gibiydi.
    ···
   tümünü göster