/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +68 -18
    selamun aleyküm kankalar. fotoğrafta da gördüğünüz gibi bir otobüste yolculuk ediyordum. iri göğüslü ablanın biri tuttuğu direğe göğsünü dayamıştı. etkilemedi değil kevaşe ama neyse konu o değil. bu öyle durunca gençleri çıldırtmaya çalışıyordu ve birinin ona esaslı bir ders vermesi gerekiyordu. otobüsteki tek incici olarak hemen görev başına geçtim. her durakta zütüm zütüm ilerleyerek kadının yanına kadar yanaştım. benim yaklaştığımı görünce onun için çıldırdığımı düşünüyordu muhtemelen. göğüslerini daha bir bastırdı direğe. olacaklardan haberi yoktu orspunun. gençleri zehirlemenin cezasını çekecekti az sonra. (bence kadın da inciyi okuyor arada bir. muhabbetlerden haberdar) her neyse uzatmayim fazla.
    müsait bir anı kollayıp kadına doğru baya yaklaştım. artık iyice tahrik olduğumu düşünüyordu kevaşe. sonra kulağına eğilip dedim ki: direğe 5 posta!!!

    kadının bütün yüzü kızardı. eli ayağına dolandı. bu kadar yükselmişken, bu kadar dibe batacağı aklının ucundan bile geçmiyordu orspunun. arkadaşlar beni omuzlamadı, dayılar alkış tutmadı. ayarın sadece kadınla ben farkındaydık. bu daha da zoruna gitti. göğüslerini direkten çekti ve ilk durakta indi. indikten sonra bana attığı bakış ise aklımdan çıkmıyor. yaptığı hiçbir cikste böyle acı duymamıştı kevaşe.
    (bence eve gidip direği düşünerek mastürbasyon yaptı)
    ···
   tümünü göster