/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 2601.
    +18
    akşam oldu sezinle buluştuk alsancakta. arabasını ara sokağın birine park etti. yan yana yürüyoruz biz bunla. beyler ilk hikayeden bilenler bilir o hayatımı gibtiğim yere doğru yürümeye başladık. ne oldu ne değişti hiç bilmiyorum. mekana doğru yaklaştıkça ayaklarım geri geriye gitmeye başladı. ama geri vites yoktu.

    https://www.youtube.com/watch?v=WasEkaRIEAY

    zor bela mekanın önüne gittik. belki inanmazsınız beyler gözlerim dolmaya başladı. bildiğiniz kaldırıma yığıldım kaldım ağlıyorum. sezin yanıma oturdu. sigaramda bitmiş zaten , sezin kalktı 100 -150 metre ilerdeki büfeden bi sigara aldı geldi. ben orada yığılmış kalmışım. yaktım sigaramı. gözlerim nemli karşımda duran mekana bakıyorum. gözümün önünden tayfun abi geçiyor. aklıma çiçek geldi lan çiçek. ilk aşkım. bir insanın ilk aşkı nasıl aynı mekanda tanıştığı huur olur amk.

    -yapamıcam sezin giremeyeğim içeriye.

    -tamam halidaki gidelim hadi.

    kafamı sallayıp zor bela kaltım ayağa giderken arkamı döndüm son bir kere süzdüm. hey gidi günler hey be. döndük sezinle yürüyoruz.

    -boşver selin gel gidelim gündoğdu meydanına

    -tamam halidaki nasıl istersen.

    gündoğdu meydanın oraya doğru gittik. geçerken iki bira aldım. ilerde denizin kıyısına oturduk. ben kurumuş kirpiklerimle dertli dertli içiyorum. sezinde bana destek olmaya çalışıyor. neyse beyler. biz biraları bitirdik.

    -sezin sen buradan dön ben kendim dönmek istiyorum.

    -peki halidaki kendini iyi hissedince ararsın.

    sezin oradan kaptırdı arabasına doğru bende konağa kadar yürüdüm. çiçekle gezdiğimiz yerler aklımdan geçiyor. konakta biraz durdum kendime falan geldim. beyler o gün eve oradan yürüyerek gittim. gidene kadar bi paket sigara içmişim amk. biten sigaram sönmeden yeni sigaramı yaka yaka eve vardım. kendimi nasıl yatağa attım bilmiyorum. direk üstümü değiştirmeden uyudum kaldım...
    ···
   tümünü göster