/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 2601.
    +20
    işimiz bitti ben komidinin üzerinde duran sigarayı alıp sigarayı yaktım. sezin artık gebermiş bir şekilde yanımda yatıyor. göğsüme kafasına koymuş sarılmış uyuyor resmen. karı geberdi. amk bunun kocası ne yapıyor diye düşünüyorum. karı sevişme konusunda cidden başarılı. ben sigaramı bitirdim. bende uyuyakalmışım sonra yanında.

    bu karının kocası yok mu amk diyenleri duyar gibiyim. beyler kocası sürekli yurt dışına gidiyormuş amk. oralarada sıra gelecek. neyse kalktık. bu saatine baktı. off işe geç kaldım ya dedi. kalktı hemen hazırlandı , gelip beni alnımdan öptü sonra çıkıp gitti. kapıdan geçirmeme bile fırsat vermedi.

    sanki ben değilde o beni gibmişti amk. ben yatakta öyle yeni gelin gibi yapıyorum, sezin kalktı işe gitti. ama ne yalan söyleyeyim hoşuma gitmişti lan. beyler ben hiç bu kadar güvende ve sahiplenilmiş hissetmemiştim. kadın bana çok sıcaktı. zaten davranışlarını falan görseniz erirsiniz amk. kadın pgiboloğum diye her derdimi anlatıyordum. ruhumun cerrahıydı, kötülüklerimi alıp arınıdıyor, beni dinliyordu. şimdi fiziksel olarakta derman oluyordu. yani bir çok kez gibiştim. ama gibişmeyi bu kadar duygusal yaşadığım an gibtiğim karıların yanında küçük bir yüzdeyle kalır.

    o gün kalktım, kendime zaman ayırmaya karar verdim. tabi evden nasıl çıktım bilmiyorum. tahminen zeynep ve diğerleri bizim evde kalmıştır. kalktım ben, her zaman ki gibi üniversite2den boyoz falan alıp metroya bindim. metrodan karşıyakaya geçtim. karşıyakada denize nazır oturdum aldığım bir ayranla birlikte boyozları gömdüm. hava o gün fena değildi. uzun süre sonra garip bir mutluluk vardı lan içimde...
    ···
   tümünü göster