/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 2601.
    +16
    eve geldik amk bir de ne göreyim, bizim sokuk kadro tekrar toplanmış. zeynebi, canseli hep bizde. yanımda da sezin. merhaba dedim. millet içiyor, o kızların bana bakışı şu an bile gözümün önünde amk. pek giblemeden sezini de aldım odaya geçtik. amk kapıyı kapatır kapatmaz bu sezin karısı yapıştı boynuma. nasıl emiyor.

    tabi ben iyice kendimden geçmeye başladım. bu beni duvara dayamış somuruyor resmen. benim dalgayı avuçlamasıyla benim ateşleme mekanizmasını harekete geçirdi. kemeri çözdüm hızlı hızlı ve pantolonu indirdim. bu yavaş yavaş boynumdan aşağıya kaya kaya haşmetlinin yanına gitti. ama benim diyen huurya taş çıkarır amk. nefes veriyor emiyor, taşakları somuruyor bir şeyler yapıyor ama ben uçuyorum. karı resmen kilitledi beni. bu abartısız bu şekilde 10 dk falan haşmetliyi yaladı yuttu.

    sonra ayağı kalktı dalgadan tutup beni yatağa çekti. ben göğüslerine gömülüp araları yalarken ,ellerimde bir yandan sütyeni açmaya çalışıyor. sonra takkeleri çıkarınca o muazzam göğüslerle göz göze geldim. bir yandan göğüsleri emerken elimde karının dıbına doğru uzanıyor. klitorisi uyarırken meme uçlarını da uyarım. meme uçlarının git gider sertleştiğine şahit olurken benim dalga yavaş yavaş sönmeye başladı.

    ben bir anlış hışımla sezinin üzerine çıktım. göğüslerinin oraya oturup dalgayı bunun ağzına verdim. bu biraz daha yaladıktan sonra aşağıya doğru kayıp haşmetliyi buna sapladım. misyoner pozisyonunda bi 10-15 dk gibmişimdir. ama karı hem ateşli hemde resmen kendini bana aşık ediyor. kulağıma fısıldıyor "seni seviyorum" "süpersin" falan gibisinden. idil kaşarı gibi öyle çok dıbını zütünün yırtıp bağırmıyor. kadın yapmacıklıktan tamamen uzak.

    neyse bi süre böyle gibtikten sonra biz bunla yer değiştirdik. bu benim üstüme çıktı. üzerimde hopluyor. ben artık zevkin doruklarındayım. ellerim kalçalarda. amk ne olduğunu anlamadım bir anda ben bunun içine boşaldım. tabi iş işten geçti artık ben bunu boşaldıktan sonra resmen üstümden fırlattım ama geçmişti. ah ah, en savunmasız olduğumuz an beyler...
    ···
   tümünü göster