/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +120 -5
    Evet panpalar bundan 1.5 sene önce falan sol ayak baş parmağımının sağ tarafına doğru ufak bi yara çıktı. fakat bu yara zamanla o kadar beslendi ki parmakcık haline geldi, benim narin baş parmağıma adete baş kaldırdı. Bu durum öyle bir hale geldiki ayakkabı giydiğimde bu et parçası canımı yakıyordu. ( http://sketchtoy.com/66845298 )
    Bende doktora gitmeyi sevmeyen biri olarak bi karar aldım. Baticon, Makas, Bıçak ve cımbız ve bolcana pamuk alıp operasyonuma başladım. Yalnız o bölgeyi uyuşturmamanın böyle bi acı yapcağını tahmin edemezdim amk.
    Her neyse ameliyata başladım, baticon falan sürdüm başladım ilk bıçak darbesini atmaya, canım öyle bi yandı ki feleğim şaştı. meğersem o et parçası kendine damar da yapmış sinir sistemi de yapmış. bu arada kanlar şelale. Neyse ben bağıra çağıra etin 3'te 4'nü bıçakla kestim.(tabi bi yandan da cımbızla gerdiriyordum). Daha sonra makasla son darbeyi vurdum. baş parmağımda artık paralel hükümet yoktu. tertemizdi. daha sonra o bölgeyi bir güzel bantladım ve 2 hafta sonra eskisi gibi olmuştu.

    Not: kişi kendinin doktorudur.
    ···
   tümünü göster