/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 2526.
    +19 -5
    sezine ısrar falan ettim ama yinede pek giblemedi. ben ısrar ettikçe o da ısrar etmeye başladı. ters pgiboloji bu olsa gerek amk. neyse artık kalktık falan. sezinin suratı biraz asık benim suratta tabi biraz asıldı. içten içede düşünüyorum. bindik asansöre aşağıya ineceğiz.

    asansör tabi tek başına inmiyor. sürekli insan silkülasyonu var. ben binmeye çalıştıkça sezin bırakmıyor. ben binmeye çalıştıkça sezin bırakmıyor. yok daralıyorum. yok bekle boşalsın sonra ineriz acelesi yok falan. sonunda asansörü boş bir zamana getirdik bindik. amk asansöre bindik kapı kapandı. kapı kapanır kapanmaz sezin yapıştı bana amk. öpüyor falan. tabi ne olursa olsun o an karşı koyamıyorsun. sezinde taş bir milf sonuçta. bende öpüşmeye dahil oldum.

    asansör aşağıya inene kadar biz bunla öpüştük. indiğimizde benim ağzım yüzüm ruj falan olmuş. dudaklarımı ve yüzümü omzuma sürdüm.

    -halidaki size gidelim.

    -tamam

    dedim sadece. sezinin arabasına gittik bindik bize doğru gidiyoruz. neyse bize geldik ama ben gelene kadar heyecanlandım baya. buram buram gibişmek istiyorum hatunla. hatunda benle gibişmek istiyor. sonunda biz geldik eve.
    ···
    1. 1.
      +4
      3 gün bekliyosun 3 part atıyosun ne tür bi pekekentsin aq
      ···
    2. 2.
      0
      Rez panpa devam sardin
      ···
    3. 3.
      0
      Bu burda kalsın sahibi sayfa 6.
      ···
    4. 4.
      0
      Sahibi kalsın burda 6 sayfa bu
      ···
    5. 5.
      0
      Huur cocugu yazicaksan yaz
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster