/i/Tespit

  1. 1.
    +29 -2
    Edit : Neyse part part yazıyorum burada zaten konuyu özetledim orada sadece ayrıntıya giricem haberiniz ola

    Geçen yazımda ahlak üzerine yazmıştım şurada : ahlaki değerlerin yok oluşu bu linki vermemin sebebi birbiriyle bir bağlamda bağlantılı olması açıklicam. Şimdi ülkemizde ebesinin amı kadar tecavüz olayı artmaya başladı.
    Her gün yeni bir tecavüz haberini görüyorum ben şahsen.
    Öncelikle bu olaylarla hala ülkeyi gömenleri görüyorum onlara birkaç yıl önceki şu linki göndermek istiyorum.

    http://www.wonderslist.co...tries-highest-rape-crime/

    Yani tecavüz olayı ulusal , dinsel bir problemden ziyade insansal bir mesele olduğunu görmeliyiz önce. Şimdi milliyetçi ve dindarların bu listeyi görüp batı bizden daha pis demesin hiç. Batı doğudan daha özgür bir ülke olduğu için kadınların haklarını araması ve kayıtlara geçmesi daha kolay emin olun ki doğu ülkelerinde çoğu tecavüz olayı bilinmiyor ve kayıtlara da geçemiyor haliyle. Listeyi sadece dünyanın her yerinde bu olayların her yerde olabileceğini bir yere yüklenmemenizi göstermek.

    Bu vakalar neden gün geçtikçe artıyor ? Bunlardan en önemli sebebi cinsel yozlaşma. Geçen yazıda hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını herşeyin değişmeye başladığını söylemiştim. insanlar sevişmeyi hayatındaki AMAÇ ediniyor. Bunun için de herşeyi göze alabilecek insanlar dolaşıyor etrafta. Bunun en büyük nedeni medya kesinlikle. Şimdi elin arabı nerden bilsin medyayı diyen dallamalar gelmesin sanki araplar yerli afrika kabileleri amk. Ahlak yapısının yok olduğunu söylemiştim bunun yerine daha hazcı bir ahlak anlayışı doğuyor. Kısaca hedonizm. Kocaların daha fazlasını isteyip eşleri yerine çocuklarına gitmesi de bu yüzden. Eğer birşeyden uzun süre haz aldıysan o haz eski hazzı vermez ve yeni bir haz maddesi bulman gerekir. Ve aldatıcak imkanı yoksa pid0filiye gidecek kadar büyük bir sapkınlığa neden olabilir. Cinsellik hayatın ortasına birden düşmedi bu yıllar gelen bir ürün. Kadınların etek boyunun kısalması bile bunu gösteriyor aslında. Şimdi bir huur çocuğu kadınların istediğini giyer oç reörörörörö demeden sadece bu cinsel yozlaşmanın bir anda değil yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladığını anlatıyorum orda.

    Cinselliği kısıtladıkları için böyle oluyor diyenler var bunun etkisi var tabiki ama batı ülkelerinde de bu olayları görüyoruz. Cinsel kısıtlanma olsa eğer neden bir baba kızına tecavüz eder ? Bu ana etken değil sadece bir geçiş evresi olur olsa olsa. Cinsellik amaç oldu amk hayatında. O amdaki sıcaklığı hissetmek ve orgazm hazzı tüm hayatı olmuş huur çocuklarının. Bu cinsel odağın en büyük sebebi medya demiştim zaten. Söylemek istediğim çok şey var ama uzun uzadıya yazsam okumayacaksınız zaten. Hadi eyvallah.
    ···
   tümünü göster