/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +4
    Merhaba beyler
    Belki birkaç kişi okur da faydam olur diye yaptığım gözlemleri yazacağım ve önerilerim olacak. Aslında herkesin yanlış bildiği bir şey var. Kızların hepsi birbirinden farklı falan değil. Tek çeşit kız var ve zamanla farkına varacaksınız zaten.

    1) Zengin olmasanız bile zenginmiş gibi gösterin kendinizi.  Bakın gösteriş yapın demiyorum ama kalkıp da "binim pirim yikki ihihi" demeyin. Bırakın paranızın olmadığını bilmesin ne olacak? Elinize para geçtiğinde har vurup harman savurmaktansa gidin pahalı birkaç kıyafet alın, dolabinizda bulunsun en azından.

    2) Parfüm kullanın beyler. Bakın bu çok önemli bir detay çünkü arkadaşımın başına geldi ve birebir şahit oldum.  Hoş, su an evliler ama kız neredeyse kötü kokuyor diye çocuktan ayrılacaktı. Bunu yapmak size neden bu kadar zor geliyor? Alın 10 tane pahalı parfüm bir yıl yeter zaten.

    3) Güzel giyinin beyler. Erkekte yakışıklı kavrdıbının oluşmasında ne kadar büyük bir etkisi olduğunun farkındasınız zaten. Paradan sonra geliyor tabii.

    4) Kibar olun ama yeri geldiğinde lafinizi esirgemeyin. Genel geçer bir kural var zaten ! Kızlar bin sever. Onu istediğiniz zaman bırakabileceğinizi gösterin böylece sizden ayrilmakla tehdit edemez kafanız rahat olur.

    5) Diksiyon... Belki de en önemlisi.  K*rt falansaniz siz bu maddeyi atlayın. Ama siveli olan diğer canım kardeşlerim, siz de sivenizden bir an önce kurtulun. Sizi itici yapar arada bir şaka amaçlı kullanmanın ötesine geçmeyin. 

    6) Yazım kurallarını bilin beyler. En azından de, ki, soru eklerinin yazımini bilin.  Gun geçtikçe bunlara takıntılı kız sayısı artıyor malum.

    7) Çok önemli bir detay, beyler her kız istisnasız her kız iltifat duymaktan hoşlanır. Ama siz bu işi öyle bir yapıyorsunuz ki hem yavsak ilan ediliyor hem de kızın sizi cepte görmesine yol açıyorsunuz. Iltifat ederken utanıyormuş gibi yapın.

    8) Sigara veya alkol kullanıyor olabilirsiniz. Burada sıkıntı yok ama istediğiniz an bırakabildiginizi hissettirin. Böylece her olasılığı göz önünde bulundurmus olursunuz.

    9) Bol bol felsefe yapın. Her kız bundan hoşlanır. Sizin zeki olduğunuzu düşünürler... Olmasanız bile. Muhalefet olmaktan korkmayın beyler ve sırf sıkıldınız diye tartışmayı yarıda kesmeyin. Bir süre sonra o sıkılır ve siz galip olursunuz. Böylece hem özgüven problemini aşar hem de kızın ilgisini çekersiniz. 

    10) Bu da yüzüne bile bakilmayacak kadar çirkin olan panpalarim için. Beyler, herkes şanslı olmaz.  Her biriniz 1.90 yakiskli panpamizsiniz ama yine de aklınızın bir köşesinde bulunsun. Eğer elinizde değerlendirecek bir tip yoksa yapmanız gereken şey karakteri ön plana çıkarmak. Bakın çok basit. Her şeye duyarlı, bütün toplumsal sorunlarla ilgili, kadın haklarını, hayvan haklarını savunan biri olun. 

    11) Beyler belki de en önemli madde bu.  Entel takılın biraz. Çok zor bir şey değil. En az 20 tane şiiri ezbere bilin.  Kimi aşkla ilgiliyse kimi eleştiri şiiri olsun. Yeri geldiğinde mısraları okuyuverin. Bu o kadar etkileyici olacak ki. Divan şiirlerini bilin, kızımız Arapça- Farsça anlayamayacagi için konuyla alakasız bir yerde söylemiş olsanız bile çok cool görünürsünüz. Şiir, edebiyat çok önemli.

    12) Birçok ilişkiniz olmuş gibi, kadınlar hakkında yeterli bilgi birikimine sahipmişsiniz gibi davranın. Kısa bir araştırma bile yeterli olacaktır bunun için. Ama önemli bir detay, kız size sorduğunda üzerine basa basa hiç aşık olmadığınızı söyleyin. Aşk o kadar basit bir duygu değil diyin. Böylece kızımız sizin ilk aşkınız olmayı kendine amaç edinecek ve sizin istediğiniz gibi davranmaya başlayacaktır. Doğru insanı bulamıyorsanız, doğru insanı yaratacaksınız.

    13) Bu da ilişkisi olan panpalarim için. Sudan bir sebepten dolayı- senden başka birine baktığımı nasıl düşünürsün, güven sevgiden önemli benim için bana güvenmediğin sürece bu ıliskinin devam etmesinin bir anlamı yok- kız arkadaşınızı terkedin. Birincisi vazgeçilmez olmadığını anlayacak, egosu yerle bir olacak ikincisi de sizi kaybetmenin korkusunu her an yaşayacaktır.

    Dediğim gibi kızlar da basit varlıklar. Örneğin hepsinin içinde para tutkusu bulunsa da o kadar güzel rol yaparlar ki siz her kız aynı değildir kimini mutlu etmeye simit, çay bile yeter diye savunmaya bile geçersiniz. Bazıları bu duyguları bastırır ama yaratilisimiz gereği her kızda benzeri duygular vardır. Saklıyor olmaları o duyguları tasimadiklari anldıbına gelmez, unutmayın...
    ···
   tümünü göster