/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4
    Güzel bi kız ama benim hep bi milf hayranlığım olduğu için gözüm Sevilay Abladan başkasını görmüyo. Oturdum meyve suyu ikram etti.
    +Sen daha çok içki seversin ama kusura bakma
    -Sevilay abla uzatıcaksan gidiyim dedim (Sinirliydim)
    +Neyse tamam alıncak bişey yok bidaha söylemem,hem bu yaşta ne bu sinir
    -Özür dilerim anahtarsız dışarıda kaldığım için sinirliyim
    +E iyi işte bizle oturursun kasma kendini dedi
    ama karı ne dese köpeğim olurum şerefsizim.
    Hatunu çaktırmadan kesiyordum çavuşuda zaptedemiyorum iyice dikildi.Çavuşu zaptetmek için köydeki kavak ağaçlarını düşünüp muhabbetten uzaklaşmıştım ama rezil olmaktan iyiydi. Neyse muhabbet ettik böyle 1 hafta 10 gün muhabbeti ilerlettik akşamları sürekli davet ediyodu.Bi ayrıntı paylaşıcam ileride işe yarıyacak bu hatunun evine çok hırsız girmiş site güvenliği olmasına rağmen dadanmış mesken tutmuş huur çocukları Sevilay Ablanın evine.
    Bana anlattı sürekli telefonla taciz ediyolar 3 kerede evine girmişler kadın başıma bi tatil yaptırmıyolar bende Güvenlik sistemi taktırıcam dedi ben anlamam bu işlerden yarın sende gel ustalardan öğren sistem nasıl çalışıyo bana öğreetirsin ben tek seferde anlamam dedi. Bende tamam dedim ve Abla numarayı ver bulup indirelim falan diyerek ekledim.Oda gerek yok tatlım bana Abla demene gerek yok ben öyle kendimi yaşlı hissediyorum dedi
    Bende tabiki Sevilay dedim.

    Burdan devam edicem panpalar
    ···
   tümünü göster