/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 726.
    +35
    Çaylar geldi gitti, sigaralar yandı söndü, yemek yendi içildi akşam oluyordu artık saat altı yedi gibi telsizden bi çığlık yükseldi.

    abartmıyorum resmen bi çığlık can havliyle atılmış bi feryat yani, herkesin tüyleri diken diken oldu o an sadece nolur şehit olmasın nolur dedi ünal içinden diğerleri de aynı şekilde herkes kulak kesildi telsize sadece bi feryat geldi herkesin eli kolu bağlı,

    Telsiz,

    -Abiiiiiiii ölüyoz abi roket abiiii roket abiiii kurtarın abiiii nolur abi dedi

    Sakin olamıyordu telsizden, yürekleri yandı bunu duyunca timin yalvarıyorlardı

    Telsize biri girdi o ara

    -kumanya aracı konuşuyor efendim Valilik bölgesine intikal esnasında sultan zırhlı otobüsü roket faaliyeti aldı karşılık veriyoruz herhangi bi karşı faaliyet almıyoruz

    -merkez anlaşıldı sakin konumunu koru cevre emniyeti iyi bak varmı zaiyat

    -efendim sultan zptsi çatı bölgesinden aldı içeri roketi telsize giren yok durum stabile dönünce bakacaz dedi

    Telsiz konuşması bu şekilde bitti herkes duaya durdu nolur şehit olmasın diye.

    sonradan haberi geldi görevli birliklere kumanya dağıtan otobüs ve arkasındaki shortland Valiliğe yaklaşırken roket yemiş.

    bin kurusu denk getirmiş bu defa otobüs ortasından içine almış roketi tavana yakın yerden.

    allahtan otobüste 3 kişi varmış ön tarafta o panikle biri telsize girmiş bağırmış eleman. yaralanmışlar sadece, sonra zaten şoka girmişler çok şükür şehidimiz yoktu bu herkesi rahatlattı.

    ama sinirleri gerdi tabi ünal sigara üstüne sigara içiyor timden ses çıkmıyor kin besliyorlardı sadece kelle almak için and içiyorlardı.

    o an şırnakta ki tüm asker polis bu düşüncedeydi bu tatsız olayla akşamı ettiler değişimleri geldi toparlandı Kartal3 gelen kirpi ye binip nöbeti gelen time devrettiler okula doğru yola çıktılar.
    ···
   tümünü göster