/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +417 -26
    askeriyede sucuk çalındığı ve komutanın sucuğu çalan kişiyi ortaya çıkarmak için çalmayan herkesi nefessiz dövdüğü güneşli bir gündü.

    komutan amansızca vuruyor her yumruğundan sonra da "biliyorum bana küfrediyosunuz ama bu kamuflaj küfür geçirmez" diyordu.

    aradan dakikalar geçti sucuğu çalan kişi ortaya çıkmadı. artık tüm askerler perişan haldeyiz. ama en çok dikkatimi çeken yanımda ağlamak üzere olan Gaziantepli devrem. bilenmiş ve ıslak gözlerle komutana bakıyor sanki bi şey bekliyor, amansız bir @2 edasıyla pusuya yatmış, dayak yemenin verdiği o tatlı yorgunluk ve keskin bakışlarla, komutanın ağzından dökülecek o sihirli sözcükleri duymak istiyordu.

    komutan bi ara soluklanırken yine "biliyorum şimdi bana küfür ediyosunuz ama bu kamuflaj küfür geçirmez" der demez bizim Antep'li fütursuzca ve titreyerek cevap verdi "ulan hadi seni anladıkta ananda da mı kamuflaj var"

    bu sözlerin akabinde arkada çok hoş bir latin müziği tıkırtısıyla birlikte karakolun kapısından içeri Rio'lu kızları samba yaparak girerken gördüm. boynumuza çiçekler asıyorlar en çok Antepliyi olmak üzere bizleri her yerimizden öpüyorlardı. herkes ağır çekimde birbirine gülümsüyor. komutanın siyah beyaz olmuş üzerinde wasted ibaresiyle kendini yere bırakan görüntüsü neşemize neşe katıyor. bizler de bir yandan izzet altınmeşe cdsinin üzerinden kokain çekerken bir yandan da Rio'lu kızlarla günümüzü gün ediyoruz demek isterdim.

    ama hiç biri yetmezmiş gibi bir de sabaha kadar "kim dedi onu" diye dayak yedik. sonunda antepli çıkıp suçunu itiraf etti. sonra ne mi oldu? askerliği uzadı vücudu her gün düzenli olarak yediği dayakların sonrasında morun başka bir tonuna bürünmüş halde geri geliyordu. ben tezkereyi alana kadar da böyle devam etti.

    edit: askerlikte dayak yok artık diyen panpalar askerliklerini şırnak silopi'de yapmamış olan hatta belki de hiç yapmamış olan panpalardır.

    edit2: panpalar böyle bi fıkra olduğu doğru zaten ben bunu inkar etmedim lakin komutanlar "bu kamuflaj küfür geçirmez" diye hala söyler. bu fıkrayı bilen askerler de cevabı yapıştırır. çoğunluğu içinden söyler. bizim antepli dışından söyledi. bu olay gerçek yani yaşandı.
    ···
   tümünü göster