/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +15 -11
    Kapali toplumlarda(baskici) bu gayet normal bisey
    ···
    1. 1.
      +2 -5
      Demi herkes birbirine girsin genc yasta kucuk cocuklar hamile kalsin herkes serbestce istedigini secip gibebilsin ne de olsa baskiciyiz biz anamizi bile taniyamayalim veled-i zinalar cogalsin memlekete zararlari dokunsun zina serbest olsun demi cok haklisin valla super.
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        ağır malsın sen. gerizekalı.
        ···
    2. 2.
      +1 -1
      gibtir git amk salağı buradan bunu mı çıkardın? Şimdi serbest değil de noluyor? Babaları amcaları ufacık kızlara tecavüz ediyor salak salak konuşma burada.
      ···
      1. 1.
        +1
        Ulan aminakodumun salagi dusunmekten yoksunmusun sen ? Isteyen karı buluyo , sirf pekekentin biri kizini gibmis diye boyle dusunecek kadar gerizekalisin dimi ?
        ···
    3. 3.
      -1
      Beni iyi dinle lan. Sizin gibi akil fikir yoksunu insanlarla ugrasmaktan biktim usandim artik. Senin o findik kabugunu dolduramayacak kadar kucuk olan beynine bu dediklerimi iyi sok. Bu dedigim dunyanin neresinde olursa olsun her zaman icin aynidir. Bu ulke laiklikle yonetilen bir ulkedir ve şeriat kurallari gecerli degildir. Şeriatla yonetilen ulkelerde tecavuz orani en yuksek olan ulkelerdir. Bu evrensel bir olgudur ve eger bilmiyorsan diye soyluyorum olgular degistirilemeyen gerçeklerdir. Senin nickin ucan kusa 3 postayken gelip bana ahlak hocaligi yapmaya kalkisma
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster