/i/Tespit

  1. 1.
    +92 -3
    https://www.google.com.tr...p;imgrc=Qxur38OQkvu4rM%3A

    1.Nankör bir millettir tarihte bir çok ornegini gorebilirsiniz.

    2.Elleriyle yemek yerler , yikanma temizlik kulturlerinden yoksunlardir ,bu nedenle pistirler ve yanlarina yaklastiginizda tak gibi kokarlar.

    3.Her biri vatan hainidir.Ülkeleri savastayken kacip ulke ulke gezerek dilenirler. (Kadin ve cocuklari haric , gerci bizim ahlakimiza gore kadinlar bile vatan topragini terk etmez BKZ: Kurtuluş savaşı)

    4.Kadınlarının cogu huur gibi giyinir. Yuzlerinde bir ton makyaj altlarinda tayt sokak sokak dolasirlar.

    5.Cocuklari umurlarinda degildir. Sorumsuzlardir. Cocuklari saldım çayıra mevlam kayıra taktigiyle buyuturler.

    6.Cok geri kalmis bir toplumdur. Cahillerdir. Okuma oranlari cok azdır .

    7.Bu madde cok geride kaldı aslında bunlarin birinci ozelligi ama neyse. Abazanlardır. Erkeklerinde önlenemez bir abazalık vardir. Inci sozlugun gunluk osbir ortalamasini bile delip gececek kuvvettedirler. Avrupada kadinlara nasil yaklasilmasi gerektigini bunlara anlatirlar. Ve ogrenemeyen dingilleride bize postalarlar.

    8.Hicbir sekilde kira , minibus ucreti vb. vermezler . Cunku devletimiz oyle bir koruma altina almiski kira vermiyor diye suc duyurusunda bulunursan multecide sana karsi suc bildirisinde bulunursa sen suclu oluyorsun direk. Anani gibse suclusun. Polis cagiriyorsun benim yapacak biseyim yok suriyelilere dokunamiyoruz diyor.

    Bunlar basimiza vebadan kanserden dahada buyuk bir beladır. Yarin oburgun karimiza kizimiza hayvan gibi bakacak bir nesil gelisiyor. Sokaga cikamayacaksiniz sokagaaaa.

    Amk suriyelisi

    Edit : Cugulayanları 10 sene sonra gorucem bu dediklerimi unutmayin ha burayada rez aldim 10 sene sonra goruceksiniz
    ···
   tümünü göster