/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +27 -3
    beyler şuan ciddi bir sorum var, alay vs olacaksa o mesajlarınızı görmezden gelirim moralim bozuk. çoluk çocukla uğraşamam gece gece.
    2 gündür yaşadığım bir tartışma var. olay şöyle.
    sevgilim değil, ama 4-5 aydır çok yakınız. hatta çok yakındır olmamız.
    geçen akşam kız arkadaşı ile dışarıya çıktı, bir şeyler içmeye. iyi güzel hoş bir şey demedim çıksın tabi eğlensin. sonra dediği olay şu "arkadaşım sevgilisini de getirecek ama haberin olsun." yine tamam dedim getirsin. ama ben erkekleri biliyorum abi kız arkadaşı yanına kız getiriyorsa bu illaki yanında bir erkeği getirir. biliyorum yani ırkımızı. neyse dedim işte bak böyle böyle bir şey olursa olay çıkarırım gitme.
    ve aynen dediğim oldu. abi adam erkek bi arkadaşını getirmiş yanında. lan gelde delirme. neyse işte olay çıktı. vaktinden önce "zorla" eve döndürdüm ben bunu duyunca.
    gece boyu tartıştık. beni biliyor ben böyle bir şeyi kabul etmem arkadaş. olamaz yani benim sevdiğim hatun gece sevgilisi olmayan bir erkeğin olduğu masada olamaz. izin vermem.
    ve sordum dedim ki, bak ilerde tekrar böyle şeyler olacaksa. gece başıboş erkeklerle aynı masada olacaksan ben böyle bir şeyi kabul edemem söyle yol yakınken başıma gelecekleri bileyim ona göre davranayım. lan benimde bir sürü kız arkadaşım var amk beni de çağırıyolar oraya buraya lan gitsem bende giderim. ben niye onu düşünüp "ulan bu kız bunu istemez ben yapmiyim bunu" diyorum da bu "ben kız arkadaşlarımı bırakıp eve dönemem" demiyor.
    beyler ben mi çok sıkıyorum ? yani kıyaferine bir şey demiyorum, kız arkadaşlarıyla istediği gibi geziyor bir şey demiyorum. kesinlikle hiçbir erkekle konuşma da demiyorum diyemem zaten öyle bir şey olamaz illaki konuşur selamlaşır ona lafım yok. ama şu dıbına kodum gecelerinde niye yani .
    delirecem ya olm bu ne biçim bi sınav
    ···
   tümünü göster