/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +29 -2
    Ust Edit: Kor oldum hastane masraflarimi karsila diyenler okumasin para mara yok size binler

    Olay 2011 yılında ben lise 3deyken gerceklesiyordu evet suan yasimi hesaplama calisanlar icin soyluyorum 22 yasindayim ve hayatimda unutamadigim ne gibik anilarimdan biridir bu.
    siniftaki asosyal tiplerden biri olan fuatla birlikte 8.saatteki matematik sinavina calisiyorduk fuat cok caliskan ve zeki bense onun tam zittiyim dersleri pek giblemeyen baba parasiyla okuyan picin tekiyim. o zamanlar okulda kelebek sistemi vardi herkes rasgele siniflara rasgele siralara dagitiliyordu. şans eseri fuatla ayni sinifa dusmustuk ve oturdugumuz siralar caprazdi.
    aha yasadik dibinakoyyum dedim.
    ama bi sorun vardi fuat bugun bi degigib davraniyordu ilk basta bi anlam veremedim sonradan anladim bunun taku gelmisti.
    bunu farkettigim de henuz 2.dersdeydik kendi icimden su fuat takunu yapmasada sinavda bi altina sicsa diyordum fakat yuzune bunlari soyleyemezdim gittim yanina git tuvalete dibinakoyyum biraz sonra patlayacan heryer tak olacak diyordum o ise inkar ediyordu peki dedim benden gunah gitmisti ben kopyami aldimmi bana yeter diye dusunuyordum 7.saate gelmistik bu fuat hala tuvalete gitmemis belliki az daha tutsa patlayacak tekrar tekrar git tuvalete dediysemde beni dinlememis tuvalete gitmemisti sinav zamani geldi catti sinavlar dagitildi bikac soru kendim cozeyimde sonra kopya cekerim dedim ama nerdee sorular kol gibi hic bi tak anlamiyordum.
    hemen fuati durtukledim
    durtmez olaydim durtmemle bunun altina sicisi bir oldu o sesle herkes bi irkindi bisiler yapmaliydim sonucta cocuk benim yuzumden sicmisti o sirada zamani durdurdum ve dusunmeye basladim bi sekilde durumu kurtarmaliydim fuat gibimde degildi bu sinavdan kotu alirsam babamla yine papaz olacaktim sonra bi anda bombaaaa diye bagirdim o bagirisla fuat bi part daha sicti bu ama bayagi sesliydi herkes bi soka girdi ben ayaga kalkip kacmaya calisinca millet iyice panik oldu herkes kacismaya basladi bizim sinifin kosmasini goren hoca noldu diye sordugunda bombaa diye cevap verdim hoca biraz saftirik bi hocaydi hemen kandi ve oda sinifi bosaltti sesler yuzunden diger siniflarda yangin var sanip bosaltilmis tabi plan cok basariliydi butun okul karismis sinav iptal olmus fuatida kurtarmistim.
    bir hafta sonra matematik sinavina tekrar girecektik ama fuat salidan beri okula gelmemisti yeni bir plan yapmaliydim ve yine aklima harika bir fikir geldi eger fuat sinav gunude gelmezse sinav kagidinda isim bolumune fuat yazacaktim evet belki isleyebilirdi ama riskliydi yine de yapmaya karar verdim.
    sinav gunu gelmisti fuatta ortalikta yoktu sinavlar dagitildi ismimi en son yazacaktim hoca farkedebilir diye yoklama kagidina herkes imza atiyodu sira bana gelince hem fuatin yerine hemde kendi yerime imza attim kagidi one uzattim ve usulca sinavi yaptim(yapamadim) bi kac gun sonra matematik hocamiz sinavlari okudu benimkini okumamisti bende sanki hic bisiden haberim yokmus gibi hocaya rol yaptim. hoca(h) , ben(b)
    b: benim sinavimi okumadiniz hocam
    h: nasil yani
    b: basbayagi okumadiniz
    h: girdinmi sen sinava ?
    b: evet hocam girdim
    hoca genc tecrubesiz bi hocaydi biraz sasirmisti belliydi.
    b: yoksa sinavimi kaybettiniz hocam
    biraz durakladi
    h: yo yo senin ki evde kaldi sen 95 aldin
    b: ha iyi bende oyle bisi bekliyodum dedim
    ve usulca oradan uzaklastim. bu da boyle bi animdi beyler sabirla okudugunuz icin tesekkurler.
    Not : fuata 27 aldirdim pisman degilim gelseydi bin

    Edit: Tutmadigi icin tekrar attim.

    Ozet: bir sinav uguruna okulun aminakoyup arkadasini istemeden giberten ve sinavdan 95 alma taktigi

    Sonuc: Siz siz olun taklu arkadasinizdan hayir beklemeyin aklinizi kullanin amk
    ···
   tümünü göster