/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 326.
    +38
    Lafa girdi ona gelen bilgileri time anlatamaya başladı,

    -olum komiserle görüştüm topladı tim şeflerini, bizim telsiz kodumuz bundan sonra kartal 3, Kobra 11 bizim araç her pöh timi bir jöh timiyle badi oldu.
    Bizim badi tim de çakırsöğüt ten Akrepler, kartal3-akrep3 yani badi timle aynı mı çalılırız farklı mı belli değil şimdilik, zaten bizim bölgelere keşif başlamış yarın bizi de indirecekler bölgeyi tanıma amaçlı.
    şimdilik yaya müdahale yok, şu an tank obüs ve havan atışı yapılacak kurtarılan bölgelere biz girecez.
    Sabah silah konusunu söylemiştim bide şırnak pöh ten bölgeyi biliyo diye çağrı varmış onu verdiler oda bizimle, bölge sıkıntılı kimse görüntü vermesin keskin Nişancı dün iki kişiyi vurmuş biri komiser allahtan şehit olmamışlar.
    beyler sözümden çıkanı yanımdan gönderirim hep beraber geldik ekgibsiz gidecez, yarın akşama ekstra mühimmatlar gelecek el bombaları bide keskin Nişancı tüfeği vereceklermiş ona da yarın bakarız artık askerler buralara mevzi kazıyor yemekhane falan var. yemekler, görevde kumanya, istirahatte yemekhaneden olacak yukarda halı saha falan var işte zaten gezmişsinizdir.
    akşama kadar durum böyle ekstra bilgi gelirse anlatırım tamam mı aslanlarım dikkat edin kendinize,

    derken telefonunun sesi böldü ünalın konuşmasını annesiydi arayan ailesine karşı çok pişmanlıkları vardı, eskiden çok üzmüştü onları hep sert durmuştu onlara karşı ama çok da seviyor özlüyordu söyleyemesede, gerçi son zamanlarda biraz daha yumuşamıştı ünal annesinin ağlamasına dayanamıyordu.
    ···
   tümünü göster