/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +299 -22
    Ermenistan son olarak 3 askerini öldürdüğü Azerbaycan ile savaşa giriyor. Azerbaycan'ın tek taraflı ateşkesini kötüye kullanan Ermenistan şok bir karar aldı ve eli silah tutan herkesi askere çağırdı. Ermenistan'ın seferberlik ilanı ile birlikte gözler bölgeye döndü. işte son durum;

    Ermeni güçlerinin, kaybettikleri bölgeleri geri almak için cephe hattının Ağdere, Terter, Hocavend ve Fuzuli bölgelerinde Azerbaycan mevzilerine saldırdığı, sivil yerleşim birimlerine ateş açtığı bildirildi.

    SEFERBERLiK iLAN EDiLDi

    ERMENiSTAN'DA ÇOCUKLARA SiLAH VERiLiYOR

    iki ülke arasında çatışmalar yer yer devam ediyor, bu sırada Ermenistan'dan çocukların savaşa alet edildiği fotoğraflar geliyor. Ermenistan'da bir grup asker çocukların eline silah verip Azerbaycan'a mesaj verdi.

    Allah kardeşlerimize yardımcı olsun ki bunu ermenilerin bilmesi gerekirki karşılarında sadece azerbaycan yok karşılarında türk milletleri var.

    Ermeniler boyundan büyük işe kalkıştı..

    100'den fazla Ermeni askerinin öldüğü çatışmaların ardından ülkede seferberlik ilan edildi.

    edit: azeri kardeşlerimiz ermeni albay ve generallerinin bulunduğu karargahı ele geçirdi
    30 ' a yakın ermeni dölleri öldürüldü.
    Azeri tankları karabağda ilerlemeye devam ediyor karabağı tekrar almakta kararlı

    EDiT: ERMENUSTAN YEDiĞi AĞIR DARBELER SONRASI ATEŞKES iÇiN YALVARIR HALE GELDi...

    Daha önce verilen kayıplar nedeniyle güvenlik kurulunu toplayan ve tehditler savuran Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Ermeni güçlerin bugün aldığı ağır yenilgi sonrası "barışın sağlanması" için çağrı yaptı. Sarkisyan, Ermenistan’ın Karabağ sorununun çözümünde taviz vermeğe hazır olduğunu açıkladı.
    ···
   tümünü göster